Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ ФОРУМЫ > Медицина

Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 20.09.2024, 22:04   #16
Anichka23
Профи

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 138
Anichka23 на пути к лучшему
По умолчанию Re: Болі у хребті

Цитата:
Сообщение от Sasha5 Посмотреть сообщение
Привіт всім! Хочу дізнатися, де в Києві можна зробити якісне МРТ. Можливо, хтось з вас мав досвід у цьому і може порекомендувати перевірені місця? Важливо, щоб обстеження було не тільки точним, але й доступним за ціною. Буду вдячний за будь-які поради та рекомендації!
Я б порекомендував звернути увагу на HB Medical. Вони спеціалізуються на діагностиці мрт в Києві і мають дуже позитивні відгуки від пацієнтів. На їхньому сайті представлена детальна інформація про різні види МРТ, які вони пропонують. Це включає не тільки стандартні обстеження, але і спеціалізовані дослідження. Що мені сподобалося – це прозорість в питаннях цін. Вони надають чіткий перелік вартості послуг, що дозволяє заздалегідь розрахувати витрати. Також є можливість записатися на обстеження онлайн, що дуже зручно, особливо якщо потрібно швидко пройти діагностику.
Anichka23 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 28.09.2024, 16:35   #17
Karrata
Местный

Вес репутации: 143
Karrata на пути к лучшему

Мені також треба буде таку процедуру пройти.
Karrata вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.09.2024, 16:00   #18
ТохаКот
Профи

Настроение: Amused
Вес репутации: 154
ТохаКот на пути к лучшему

Розумію вас, біль у попереку може бути дуже виснажливим. Є декілька речей, які мені допомогли в боротьбі з болем у хребті, і, можливо, вони вам теж будуть корисними:

1. **Лікувальна фізкультура (ЛФК)**: Регулярні вправи для зміцнення м'язів спини та живота можуть значно знизити біль. Заняття з інструктором, який спеціалізується на ЛФК, допоможуть підібрати вправи саме для вашого випадку. Особливо добре допомагають вправи на розтягнення та стабілізацію.

2. **Розтяжка і йога**: Розтяжка та легкі пози з йоги можуть зняти напруження зі спини. Особисто мені допомогли пози з йоги, як-от "дитяча поза" або "кішка-корова". Вони дуже ефективні для розслаблення попереку.

3. **Хороший ортопедичний матрац і подушка**: Іноді біль у попереку може бути пов'язаний з неправильною підтримкою тіла під час сну. Інвестиція в ортопедичний матрац і подушку значно покращила якість мого сну і зменшила біль.

4. **Масаж і мануальна терапія**: Регулярний масаж м'язів спини допомагає зняти напругу та поліпшити кровообіг. Але тут важливо знайти хорошого спеціаліста, щоб не нашкодити.

5. **Перерви і правильна постава**: Якщо ви багато сидите на роботі, важливо робити перерви кожні 30-40 хвилин, щоб встати, трохи пройтися і зробити кілька вправ на розтягнення. Слідкуйте за своєю поставою — неправильне сидіння дуже впливає на стан попереку.

6. **Консультація лікаря**: Якщо біль не зникає, варто звернутися до лікаря-вертебролога або невролога. Вони можуть призначити фізіотерапію або інші методи лікування.

Бажаю вам швидкого одужання! Спина — це важливо, і головне — дати їй належний догляд і увагу. Бережіть себе! 💪✨
ТохаКот вне форума   Ответить с цитированием
Старый 01.10.2024, 14:16   #19
Ektor
Местный

Вес репутации: 128
Ektor на пути к лучшему

А я думаю, що перш за все потрібно зробити МРТ на Позняках, раджу до лікарів Консиліум Медікал звернутися. Про цей заклад медичний та як проходить процедура обстеження читайте детальніше на сайті. Тут же можна в режимі онлайн проконсультуватися та записатися на візит у зручний час.
Ektor вне форума   Ответить с цитированием
Ответ