Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > БЕСЕДКА "Днепр" > Флейм

Флейм Разговоры на любые темы

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 07.10.2024, 19:45   #1
SeraphXS
Главнокомандующий

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 194
SeraphXS на пути к лучшему
По умолчанию Вибір автошколи

Вибір автошколи – це важливий крок до успішного складання іспитів та отримання водійських прав. Наша автошкола на Лівобережній пропонує індивідуальний підхід до кожного учня. Враховуємо ваші потреби та особливості, пропонуючи гнучкий графік занять та можливість навчатися онлайн. У https://twist.kiev.ua/darnitsa ви отримаєте все необхідне для впевненого старту на дорогах та безпечного водіння.
SeraphXS вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.11.2024, 16:03   #2
Днепрон
Профи

Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
Настроение: Worried
Вес репутации: 175
Днепрон на пути к лучшему
По умолчанию Re: Вибір автошколи

Дуже класна школа є на Петропавлівській Борщагівці. Тут працюють справжні професіонали своєї справи, професійні гонщики, які знають про водіння все! Школа пропонує свої послуги, як людям без досвіду, так і водіям, які вже водять авто. Але повірте, навіть якщо ви думаєте, що їздите на машині дуже добре, то хлопцям з Чайки буде, що вам показати. Я купував у них курс по дрифту і це був чистий кайф для моєї душі. Як діяти під час заносу, вимальовування вісімок, розвороти та багато інших класних фішок. Крім дуже цінного досвіду, я отримав масу вражень і емоцій. Всім рекомендую цю школу https://chayka-school.com.ua/ru/cour...chool/drift-2/.
Старый 18.12.2024, 13:30   #3
Wianeng
Новичок

Вес репутации: 8
Wianeng на пути к лучшему

Якщо ви хочете здобути водійське посвідчення та стати впевненим водієм, зверніть увагу на автошколу "Магістраль". Вона пропонує якісне навчання за доступними цінами. Досвідчені інструктори допоможуть вам освоїти всі необхідні навички для безпечного керування автомобілем. Зручний графік занять та комфортні умови навчання роблять процес ще більш ефективним. Рекомендую саме цю автошколу!

Більше інформації можна дізнатися за телефоном 067 535 4644 або на сайті https://magistral.org.ua/. Адреса: вулиця Опільського, 8, Львів, Львівська область, 79018.
Wianeng вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.03.2025, 20:15   #4
ericrobinson
Местный

Вес репутации: 27
ericrobinson на пути к лучшему

Я раджу автошколу https://avtoshkola-elita.if.ua/. Навчання теорії тут триває п’ять тижнів і включає вивчення правил дорожнього руху, основ будови автомобіля, техніки безпеки та надання першої медичної допомоги при ДТП.
ericrobinson вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.04.2025, 16:44   #5
PolinkaYa
Избранный

Настроение: Chatty
Вес репутации: 159
PolinkaYa на пути к лучшему

Вибір автошколи завжди дуже хвилюючий, тому що для навчання хочеться вибрати по-справжньому найкращий варіант, щоб отримати знання та навички водіння. Мені сподобалася Автошкола лівобережна - я тут навчалася кілька років тому і досі жодної аварії. Дуже добре вчать, так що рекомендую.
PolinkaYa вне форума   Ответить с цитированием
Ответ