|
|||||||
| Разное Обсуждение разнообразных тем |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Хлопці, потрібна допомога, закипаю на рівному місці! Маю робочу конячку ГАЗель, почала сильно грітися в заторах. Грішу на термостат або на водяний насос, бо радіатор наче чистий і вентилятор спрацьовує через раз. Потрібно терміново міняти всю цю систему охолодження, бо машина годує сім'ю, кожен день простою — це мінус із бюджету. Бігати містом шукати по дрібних магазинах немає часу, та й ціни там зараз малюють зі стелі. Підкажіть надійний сайт, де можна за один раз купити і помпу, і термостат, і патрубки нормальної якості, щоб замовлення зібрали і відправили максимально швидко. Бажано, щоб була консультація толкового менеджера, бо я в маркуваннях можу трохи наплутати.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Вітання. Коли ГАЗель кипить — це класика, тут головне не економити на помпі, бо дешевкі аналоги виходять з ладу за місяць. З приводу швидкої доставки та нормального асортименту раджу заглянути до я у них брав повністю весь комплект для ремонту опалення та охолодження на свій автопарк. У них на складі зазвичай усе є в наявності, тому збори та відправка займають мінімум часу (буквально за пару днів посилка вже у відділенні). На сайті можна замовити зворотний дзвінок — менеджер сам перебере, проконсультує за моделями і роками випуску, щоб точно все сіло як рідне. Можна платити карткою прямо під час оформлення, що дуже зручно. Тож не втрачай час на ринках, бери у них.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Красно дякую за наводку, замовив зворотний дзвінок на Пром-Транс, чекаю на розмову з фахівцем для підбору помпи.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|