|
|||||||
| Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Привет. Мне нужна хорошая стоматология в Тернополе где могут удалить зуб по приемлемой цене и желательно с анастезией. А то я этого очень боюсь. Если есть такая поделитесь ее контактами.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
да какие проблемы обращайтесь в любую стоматологию и вам там все сделают. а анастезия есть в любой из них. без этого вам зуб просто никак не вырвут.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Я звичайно не сперечаюся, що анастезію при видаленні зуба скрізь роблять. Але щоб все пройшло без болю іноді цього мало і все залежить ще й від доктора. Я ось сама теж сильна боягузка. І для diamant.te.ua/services/vydalennia-zubiv/]видалення зуба чоловік мене вмовив прийти в клініку Діамант. Ось там мені все зробили просто прекрасно, що я зовсім нічого не відчула. І їх контакти легко можна знайти на їхньому сайті. Так що раджу вам спробувати до них звернутися.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
и вправду довольно хорошая клиника. сама в нее все время только и обращаюсь.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Местный
|
Когда мне удалили зуб мудрости, я очень боялась честно сказать, но процедура прошла очень гладко и безболезненно. делала в этой клинике osadchyclinic.com.ua/ru/atypove-vydalennya-zubiv/ в Киеве советую!! Специалисты объяснили мне все этапы процедуры, что уменьшило мою тревогу и дало мне понимание того, что происходит, и после мы приступили к делу. Зуб просто крошился поэтому вариантов его оставить не было.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Порадьте у Києві гарну стоматологію, мені теж потрібно вирішити деякі проблеми із зубами
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Профи
|
При проявах будь-яких проблем із зубами, перш за все потрібна консультація стоматолога vixclinic.com.ua/poslugi-stomalogola/konsultacziya-stomatologa.htmlvixclinic.com.ua/poslugi-stomalogola/konsultacziya-stomatologa.html Стоматологічна клініка Vixclinic у Києві пропонує послуги стоматологів різних галузей, в залежності від ваших потреб. Вартість консультацій із їх фахівцями можете переглянути на сайті клініки, щоб записатися на прийом достатньо заповнити спеціальну форму. Я раджу не затягувати із лікуванням, щоб не ускладнити стан зубів.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Местный
|
Apollonia apollonia-dent.com/apollonia-dent.com/ – идеальное место для стоматологического лечения в Луганске. Центральное расположение и удобная транспортная доступность – огромное плюс. Команда докторов – профессионалы, работающие с любовью к своему делу. Качество оборудования и применяемых материалов на высшем уровне, это видно в результатах. Для меня особенно важен душевный подход и честная консультация. Всем рекомендую эту замечательную клинику.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Новичок
|
drkukharevich.rivne.ua/Олексій Кухаревич - це справжній майстер своєї справи у Рівне. Він використовує анастезію та седацію в найкращому вигляді, щоб забезпечити намаксимальний комфорт під час лікування. Це дійсно змінило моє уявлення про стоматологічні процедури. Я більше не хвилююся перед відвідуванням стоматолога, завдяки його досвіду та уважному ставленню до пацієнтів
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Избранный
|
привет, раньше я думала, что удаление зубов происходит только в старости, пока мой сын не столкнулся с этой проблемой (хотя ему всего 15)
оказалось, что причина проста - кариес я начала искать инфу про это и была удивлена вот хорошая статья про кариес - karapuz-club.com/2023/07/11/chto-takoe-karies-i-pochemu-on-voz***aet/karapuz-club.com/2023/07/11/chto-takoe-karies-i-pochemu-on-voz***aet/ |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Профи
|
а я така людина що абсолютно всі товари та послуги шукаю спочатку в інтернеті по відгуках і вже тоді вирішуючи звертатись мені в ту чи іншу клініку або іншу компанію і саме таким чином я знайшов для себе стоматологію в тернополі під назвою "dendmaster" dentmaster.com.ua/review/ де вже мені встигли і зробити професійну гігієну ротової порожнини і полікувати всі зуби а також видалити зуби мудрості і навіть тут мені провели за хорошу ціну імплантацію і опираючись на весь свій досвід можу дійсно рекомендувати цих професіоналів всім іншим
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Местный
|
Видалення зуба зазвичай розглядають як крайній варіант, коли зберегти його вже складно або неможливо. Мені здається, що перед таким рішенням варто отримати повну консультацію та дізнатися про всі можливі варіанти лікування. Під час пошуку інформації на цю тему траплялися різні матеріали, зокрема й на . У будь-якому разі важливо не відкладати візит до стоматолога, адже на ранніх етапах проблему часто можна вирішити значно простіше.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Профи
|
Клініку варто уважно підбирати
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Профи
|
не варто так сильно боятись процедури
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Профи
|
Мені потрібно зуб точно видаляти. Зараз в Києві тимчасово мешкаю, тому і клініка мене цікавить зі столиці.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|