![]() |
#1 |
Главнокомандующий
|
![]()
Вибір автошколи – це важливий крок до успішного складання іспитів та отримання водійських прав. Наша автошкола на Лівобережній пропонує індивідуальний підхід до кожного учня. Враховуємо ваші потреби та особливості, пропонуючи гнучкий графік занять та можливість навчатися онлайн. У
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Профи
|
![]()
Дуже класна школа є на Петропавлівській Борщагівці. Тут працюють справжні професіонали своєї справи, професійні гонщики, які знають про водіння все! Школа пропонує свої послуги, як людям без досвіду, так і водіям, які вже водять авто. Але повірте, навіть якщо ви думаєте, що їздите на машині дуже добре, то хлопцям з Чайки буде, що вам показати. Я купував у них курс по дрифту і це був чистий кайф для моєї душі. Як діяти під час заносу, вимальовування вісімок, розвороти та багато інших класних фішок. Крім дуже цінного досвіду, я отримав масу вражень і емоцій. Всім рекомендую цю школу
__________________ Если ты способен видеть прекрасное, то только потому, что носишь прекрасное внутри себя. Ибо мир подобен зеркалу, в котором каждый видит собственное отражение. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
Якщо ви хочете здобути водійське посвідчення та стати впевненим водієм, зверніть увагу на автошколу "Магістраль". Вона пропонує якісне навчання за доступними цінами. Досвідчені інструктори допоможуть вам освоїти всі необхідні навички для безпечного керування автомобілем. Зручний графік занять та комфортні умови навчання роблять процес ще більш ефективним. Рекомендую саме цю автошколу!
Більше інформації можна дізнатися за телефоном 067 535 4644 або на сайті |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Я раджу автошколу
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Избранный
|
![]()
Вибір автошколи завжди дуже хвилюючий, тому що для навчання хочеться вибрати по-справжньому найкращий варіант, щоб отримати знання та навички водіння. Мені сподобалася
|
![]() |
![]() |
![]() |