|
|
#1 |
|
Профи
|
Захотілося спробувати щось незвичайне, бо звичайні магазини в ТЦ вже не радують. Шукаю аромат, який би розкривався поступово і мав складну піраміду. Хотілося б знайти щось із нотами інжиру або шкіри. На які бренди мені краще подивитися в першу чергу? Де можна спокійно протестувати аромати на шкірі?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Якщо хочеш складних історій, то подивись на Diptyque або Maison Francis Kurkdjian. Це база ніші, яка нікого не залишає байдужим. Я зазвичай за такими штуками ходжу в , бо там представлені найкращі світові марки. У них завжди можна нанести аромат на зап'ястя і погуляти з ним, щоб зрозуміти розкриття. Мені подобається, що там атмосфера дуже спокійна і ніхто не квапить з вибором. Нещодавно затестила в них новий аромат від Boadicea, то він просто магічний. Раджу не купувати відливанти з рук, бо там часто наливають не те. В офіційному магазині ти точно знаєш, що береш оригінал. Можеш ще попросити консультантів показати топ-10 подарунків, там зазвичай найпопулярніші позиції зібрані. Тільки на шкірі аромат оживає, тому тестуй обов'язково. Потім сама відчуєш різницю між мас-маркетом і справжньою парфумерією.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|