Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ ФОРУМЫ > Медицина

Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 01.10.2024, 00:40   #1
on4ek
Местный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 63
on4ek на пути к лучшему
По умолчанию Хейлопластика

Дівчата, привіт! Нещодавно задумалася над хейлопластикою — це корекція форми губ. Знаю, що деякі з нас завжди мріяли змінити щось у своїй зовнішності, і форма губ може мати великий вплив на загальний вигляд обличчя. Знайшла корисну інформацію на сайті клініки Sirius Dent, де докладно розписано, як проходить процедура, які є варіанти та як проходить відновлення. Все подано дуже зрозуміло, що мені допомогло краще зрозуміти процес і підготуватися до можливих кроків. Якщо вас теж цікавить корекція губ, ось посилання:https://siriusdentclinic.com/maxillofacial#cheiloplasty. Завжди важливо знати всі деталі, коли йдеться про такі рішення. Буду рада почути ваші думки або досвід! 💋✨
on4ek вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.10.2024, 13:37   #2
Николь84
Профи

Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Вес репутации: 158
Николь84 на пути к лучшему
По умолчанию Re: Хейлопластика

Привіт! Дякую, що поділилася інформацією! �� Хейлопластика дійсно може значно змінити зовнішність, зробивши риси обличчя більш гармонійними. Зручно, що на сайті Sirius Dent так докладно все розписано, адже важливо розуміти, як проходитиме процедура та що чекати від відновлення. Я теж задумувалася над зміною форми губ, тому з задоволенням ознайомлюся з посиланням.
Николь84 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ