|
Юридический форум Правовая информация, законодательство и юр. консультации |
|
Опции темы | Опции просмотра |
08.02.2024, 12:13 | #1 |
Пользователь
|
шукаю юристів
Вітаю! У мене нагальна потреба відкрити рахунок в Португалії, тому я шукаю юристів, які зможуть допомогти з цим швидко та за найвигіднішою ціною. Чекаю на ваші рекомендації!
|
10.02.2024, 11:16 | #2 |
Новичок
|
Re: шукаю юристів
Вітаю! Раджу вам звернутися до юридичної фірми Lawrange. Вони пропонують різноманітні юридичні послуги, включаючи допомогу з відкриттям рахунку в Португалії за цим посиланням:
|
25.07.2024, 18:33 | #3 |
Пользователь
|
Поскольку я планирую расширение бизнеса на международные рынки, мне нужно найти юридическую помощь для создания оффшора. Я совершенно не знаю, где искать надежную фирму, которая бы занялась этим вопросом. Кто может подсказать, где можно найти таких специалистов?
|
25.07.2024, 18:35 | #4 |
Профи
|
Бизнес – это не только инновации, но и стратегические решения, которые могут кардинально изменить ситуацию. Недавно я воспользовался услугами юридической фирмы, и это было отличным шагом. Они помогли мне купить оффшор в Панаме
|
10.10.2024, 18:25 | #5 |
Местный
|
Якщо потрібно оформити спадщину в Європі, теж треба звертатися до юристів -
|
26.10.2024, 13:56 | #6 |
Новичок
|
Маєте справу зі складними юридичними питаннями? «Де Юре» пропонує комплексні юридичні рішення, адаптовані до вашого бізнесу. Маючи понад 16 років досвіду, ми надаємо експертні консультації з усіх питань - від створення компанії до вирішення спорів. Відвідайте
|