WhoisWiki — це інформаційна платформа, присвячена різноманітним темам, пов'язаним із доменами, хостингом, кібербезпекою та технологіями. Сайт https://whoiswiki.org/ пропонує корисну інформацію для початківців і професіоналів, які шукають відповіді на питання щодо реєстрації доменів, управління вебсайтами та сучасних технологій. Також ресурс публікує новини індустрії, аналітичні огляди та гайдлайни для користувачів.
Зараз завдяки новинам, ми можемо не тільки дізнаватися про головні події дня, тижня або місяця, а й відкривати для себе нові галузі та сфери діяльності. Також, що мене дуже тішить, так це той факт, що саме завдяки якісному новинному порталу, я почав більше розбиратися в тому, що відбувається зараз у світі. Наприклад, нещодавно я дізнався про те, що Максим Кріппа розповів, як йому вдалося інвестувати $100 мільйонів в економіку України за два роки, ця інформація стала для мене відкриття, бо я навіть подумати не міг, що хтось може так вкладатися в країну, де наразі йде війна. Кріппа продемонстрував усім, що навіть у такий складний час - інвестування має місце бути, тому що це вкладення капіталу в країну. Плюс, мене порадувало те, як саме розмірковує Максим з приводу інвестицій, та взагалі на рахунок нерухомості, дуже круті думки та враження залишилися у мене після прочитання даної новини.