25.06.2015, 13:21 | #1 |
Профи
|
Квашені огірки, як із бочки
Особисто мені квашені огірки подобаються набагато більше, аніж консервовані чи малосольні. Та й користі в квашених теж більше.
Для тих, хто не в курсі: в квашених огірках (як, до речі, і в інших квашених овочах) зберігається більшість вітамінів. Адже*квашеним огіркам не потрібні додаткові консерванти чи кип’яток, яким ми заливаємо огірки при консервації й цим самим убиваємо*вітаміни.*До того ж,*вітаміни в квашених огірках зберігаються аж до весни. А ще кислих квашених огірків бояться віруси. Та й немає кращої закуски, аніж квашений огірок! А сам розсіл — просто бомба!* Можна, до речі, робити асорті з капусти та огірків й квасити так. Але про це іншим разом. Отже, квасимо. Потрібно: Огірки*— стільки, скільки вміщається в 3-літрову банку Часник (давлений)*— 2 ст. Ложки Кріп*— стебло Листя смородини*— 5-6 шт. Листя хрону*— 0,5-1 шт. Сіль*— 80 г Готуємо: Вкладаємо огірки в банку. Кріп, листя смородини, хрону миємо. Стебло кропу подрібнюємо (можна просто поламати), листя хрону теж рвемо на шматочки. Кладемо кріп, листя хрону й смородини в банку. Додаємо сіль і часник. Часник, як уже було сказано раніше, давимо. Можна для смаку також додати маленьку гостру перчинку. Заливаємо цю братію холодною кип’ячою водою, накриваємо капроновою кришкою та ставимо на холод. В ідеалі було б добре поставити в погріб, але якщо погребу немає, то підійде холодильник. Все. Чекаємо зими ) |
26.06.2015, 11:50 | #2 |
Новичок
|
Ответ: Квашені огірки, як із бочки
Блин водочки захотелось, вот я алкаш)))
|
06.07.2015, 00:43 | #3 |
Новичок
|
суперрррррр... яка смакотааа
|
10.07.2015, 15:45 | #4 |
Новичок
|
Практически такие же как малосольные, как по мне.
|
07.08.2015, 12:23 | #5 |
Местный
|
я вообще люблю огурцы в любом виде. Летом наедаюсь ими в свежем виде, консервирую на зиму по вот таким
Кстати, консервация это очень индивидуально. Каждый делает по своему , исходя из своих вкусов и предпочтений. Мне, в этом плане,очень нравится сайт Хрумка (ссылкой я уже поделилась с вами). На этом сайте, можно создать свою Кулинарную книгу, а в ней сохранять уже измененные рецепты. Можно и продукты заменять и их объем. Для консервации, такая возможность очень ценная |
09.08.2015, 20:27 | #6 |
Местный
|
по компонентам да, но вот я никогда не добавляла чеснок, интересно будет попробовать.
__________________ Следите за тем, чтобы ваши внешние действия были достойным отображением ваших внутренних чувств. |
27.10.2024, 19:25 | #7 |
Профи
|
Re: Квашені огірки, як із бочки
да, я тоже очень люблю закрутки разные готовить
|
27.10.2024, 19:26 | #8 |
Профи
|
Re: Квашені огірки, як із бочки
Девчонки, а я вот делая заготовки на зиму, нашла вкусный лечо рецепт
|