|
|||||||
| Мобильная связь Операторы, мобильные телефоны, прошивки |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Хочу купити новий смартфон, але з адекватною ціною і нормальними характеристиками. Не женусь за брендом, головне — щоб добре працював, мав нормальну камеру та акумулятор. Може, хтось підкаже, де шукати і на що звертати увагу?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Привіт! Усе залежить від того, що саме тобі важливо: камера, автономність чи швидкодія. Мені, наприклад, важливо, щоб телефон не лагав через пів року і мав адекватну підтримку. Після порівняння кількох варіантів я обрав інтернет-магазин – смартфони та гаджети за вигідними цінами там реально представлені в хорошому асортименті. Можна знайти моделі з оптимальним балансом функціоналу та вартості. До речі, там зручно переглядати технічні характеристики й відгуки, що теж допомогло зробити вибір. І ще — вся техніка офіційна, є гарантія. Сам телефон отримав швидко, новенький, запакований. Рекомендую глянути саме туди.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
For an affordable, bright smartphone with solid battery and camera,
first on real-world camera reviews and battery end nce tests rather than just specs or brand reputation. Look for models with good image processing (not just high megapixels) and battery life rated above ~4000 mAh, and consult aggregated user feedback to avoid common pitfalls good research earns you respect more than pushing any particular brand.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|