![]() |
#1 |
Профи
|
![]()
Давно вже хочу поїхати в Польщу на заробітки, все не можу зважитися, дуже страшно. Порадьте будь ласка надійне агенство.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Профи
|
![]()
Якщо шукаєте роботу в Польщі, тут вакансії агентства Оріон
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Ви не хвилюйтеся, агенство Оріон стежить за своєю репутацією і піклується про клієнтів, їжджу через нього вже четвертий рік і ніяких проблем у мене не виникало, до того ж я працюю з Оріон на дуже вигідних умовах.
__________________ Миледи |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Пользователь
|
![]()
Я користувався послугами агенції Віза Про. Дуже швидко знайшли підходящу вакансію на роботу в Польщі
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Пользователь
|
![]()
Робота в Польщі: найбільш актуальні вакансії
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Пользователь
|
![]()
Я еще знаю что можно найти роботу в Польше через
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Местный
|
![]()
Уже многие готовятся ехать в Германию на заработки. До вступления в силу нового закона осталось около 5 мес. Заблаговременно учат язык до разговорного уровня, подыскивают вакансии. А еще же надо кучу документов перевести на немецкий. Кстати, если кому нужен будет перевод на немецкий, то это можно сделать в этом
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Профи
|
![]()
Я сама б хотіла туди потрапити, але як наслухаєшся того, що люди розповідають, то вже й охота пропадає.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Профи
|
![]()
Чула, що зараз багато нелегальних контор людей на роботу кличуть та не платять гроші. Будьте обережні!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Профи
|
![]()
Дуже непоганий спосіб заробити трошки грошів собі на життя. Якщо ще не знайшли підходящу роботу, то ось вам
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Местный
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Профи
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Пользователь
|
![]()
А мої знайомі 1Viza рекомендують, обидва на будівництві працюють в Польщі, ось тут вакансії шукали -
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Новичок
|
![]()
Зараз влаштуватися на роботу в Польщі набагато легше і не вимагає дозволу на роботу. Рекомендую шукати роботу напряму без посередників.
__________________ робота в Польщі |
![]() |
![]() |
![]() |