|
Услуги В этом разделе пользователи могут предложить свои услуги в разных сферах деятельности |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#16 | |
Местный
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Местный
|
![]()
Всё вы правильно сделали. Водостоку так же нужно внимание уделить
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Пользователь
|
![]()
вот кровля меня тоже интересует
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Местный
|
![]()
Вот мы недавно как раз меняли крышу бабушке, не хочет переезжать ни в какую, а дом уже давно требует ремонта) заказываю напрямую у производителя, очень довольны, так что если нужна
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Местный
|
![]()
Скажу вам, что установка крыши и выбор материла не простая задача, я сам очень долго не мог определиться с выбором. Я рассматривал варианты в этом магазине
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Профи
|
![]()
Кто-то про битумную черепицу может меня просветить? В интернете вроде говорят, что купить черепицу битумную
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Местный
|
![]()
Ребят, для кровли решили использовать мембоану пвх! Где хорошая продается?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Профи
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Местный
|
![]()
Цього року ціни на матеріали для перекриття будинку значно виросли. якщо порівняти їх з цінами, які були на будівельному ринку два роки назад, то доведеться викласти з двоє більше.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Местный
|
![]()
У зв'язку зі складною ситуацією в країні, ціни на все підскочили, проте не слід чекати, що вони швидко будуть нижчими. А що стосується перекриття будинку, то наступного літа у мене запланована така робота. Як раз зараз активно цікавлюсь цією темою. Цікаво, який саме матеріал вибирають для власних будинків, як він себе поводить та на скільки років його може вистачити.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Местный
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Местный
|
![]()
Я зараз вибираю між метало черепицею та профнастилом, цікаво чим відрізняється один матеріал від іншого? Які характеристики в першого та в другого.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Пользователь
|
![]()
Матеріалів для перекриття будинку на ринку вистачає. Коли мені прийшов час займатись чим питанням, то я була вражена кількістю матеріалів та їх цінами. Хочеться зробити якісно та не дорого, але так не вийде)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Профи
|
![]()
это важно
|
![]() |
![]() |