Re: Подскажите выгодный магазин с детской одеждой?
Цитата:
Сообщение от plasmatec.weld
Не могу найти оптимальный магазин с детской одеждой. Поделитесь проверенными магазинами, пожалуйста.
До речі, а ви не пробували замовляти з американських сайтів? Скажімо картерс, чи той же некст? Типу відомі бренди. Там якість на висоті, часто бувають знижки різні. Просто я точно не знаю як доставка. У нас дівчина баєром працює, збирає замовлення, а потім якось все це отримує і роздає. То може і вам так спробувати?
Re: Подскажите выгодный магазин с детской одеждой?
Цитата:
Сообщение от Kasstor
До речі, а ви не пробували замовляти з американських сайтів? Скажімо картерс, чи той же некст? Типу відомі бренди. Там якість на висоті, часто бувають знижки різні. Просто я точно не знаю як доставка. У нас дівчина баєром працює, збирає замовлення, а потім якось все це отримує і роздає. То може і вам так спробувати?
Обожнюю Carters і Next, бо дитячі речі там просто невбивані, а після прання виглядають як нові. Баєри — це, звісно, зручно, але вони зазвичай беруть свій відсоток, і іноді доводиться чекати, поки збереться "кошик", щоб розділити доставку на всіх.
Є варіант набагато простіший — замовляти напряму через сервіси доставки. Ти самостійно вибираєш те, що подобається, викуповуєш на розпродажах, а сервіс надає тобі адресу складу в США чи Європі. Це дає повну свободу: не треба ні під кого підлаштовуватися і можна ловити самі "смачні" знижки в перші хвилини. До речі, якщо тобі цікаво, як це все працює і через кого краще возити, рекомендую Захід це логістична компанія, яка спеціалізується на таких доставках. Там усе розписано: як отримати адресу, як відстежити посилку і скільки це буде коштувати.
Спробуй хоча б раз зробити замовлення самостійно. Побачиш, що якість речей реально відрізняється від того, що часто продають у нас, а економія виходить дуже приємна, навіть з урахуванням пересилки! Ну і азарт від того, що ти самостійно "вполював" класну сукню чи костюмчик за копійки — це окреме задоволення.