Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > СОВМЕСТНЫЕ ПОКУПКИ > Совместные покупки > Детская одежда

Детская одежда Совместные покупки детской одежды

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 26.12.2025, 23:25   #16
Kasstor
Профи

Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Настроение: Drunk
Вес репутации: 151
Kasstor на пути к лучшему
По умолчанию Re: Подскажите выгодный магазин с детской одеждой?

Цитата:
Сообщение от plasmatec.weld Посмотреть сообщение
Не могу найти оптимальный магазин с детской одеждой. Поделитесь проверенными магазинами, пожалуйста.
Треба просто полазити по інтернету, що вам подобається і які ціни влагтовують
Kasstor вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.12.2025, 23:27   #17
Kasstor
Профи

Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Настроение: Drunk
Вес репутации: 151
Kasstor на пути к лучшему

Цитата:
Сообщение от plasmatec.weld Посмотреть сообщение
Не могу найти оптимальный магазин с детской одеждой. Поделитесь проверенными магазинами, пожалуйста.
До речі, а ви не пробували замовляти з американських сайтів? Скажімо картерс, чи той же некст? Типу відомі бренди. Там якість на висоті, часто бувають знижки різні. Просто я точно не знаю як доставка. У нас дівчина баєром працює, збирає замовлення, а потім якось все це отримує і роздає. То може і вам так спробувати?
Kasstor вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.12.2025, 21:06   #18
Zefirchuk
Избранный

Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях
Настроение: Cool
Вес репутации: 215
Zefirchuk на пути к лучшему

Цитата:
Сообщение от Kasstor Посмотреть сообщение
До речі, а ви не пробували замовляти з американських сайтів? Скажімо картерс, чи той же некст? Типу відомі бренди. Там якість на висоті, часто бувають знижки різні. Просто я точно не знаю як доставка. У нас дівчина баєром працює, збирає замовлення, а потім якось все це отримує і роздає. То може і вам так спробувати?

Обожнюю Carters і Next, бо дитячі речі там просто невбивані, а після прання виглядають як нові. Баєри — це, звісно, зручно, але вони зазвичай беруть свій відсоток, і іноді доводиться чекати, поки збереться "кошик", щоб розділити доставку на всіх.

Є варіант набагато простіший — замовляти напряму через сервіси доставки. Ти самостійно вибираєш те, що подобається, викуповуєш на розпродажах, а сервіс надає тобі адресу складу в США чи Європі. Це дає повну свободу: не треба ні під кого підлаштовуватися і можна ловити самі "смачні" знижки в перші хвилини. До речі, якщо тобі цікаво, як це все працює і через кого краще возити, рекомендую Захід https://3axid.com/ це логістична компанія, яка спеціалізується на таких доставках. Там усе розписано: як отримати адресу, як відстежити посилку і скільки це буде коштувати.

Спробуй хоча б раз зробити замовлення самостійно. Побачиш, що якість речей реально відрізняється від того, що часто продають у нас, а економія виходить дуже приємна, навіть з урахуванням пересилки! Ну і азарт від того, що ти самостійно "вполював" класну сукню чи костюмчик за копійки — це окреме задоволення.