12.10.2024, 17:34 | #1 |
Местный
|
Де придбати книжки про Київ?
Хочу придбати кілька книг про історію Києва, але не знаю, де краще шукати. Хтось може порадити, де можна знайти такі видання? Цікавить не тільки історія, але й сучасна культура, архітектура та, можливо, художня література про місто. Бажано, щоб це були якісні видання. Можливо, є якісь відомі книгарні, де можна знайти великий вибір? Хто знає, підкажіть, будь ласка.
|
12.10.2024, 17:35 | #2 |
Профи
|
Re: Де придбати книжки про Київ?
Я, коли шукав книги про Київ, просто пішов у місцеву книгарню. Там завжди є вибір літератури, особливо якщо це великі мережеві магазини. Раджу прогулятися центральними вулицями міста, там часто зустрічаються книгарні.
|
12.10.2024, 17:35 | #3 |
Бессмертный
|
Бібліотекарі дуже допомогли мені підібрати книги, які я шукав. А ще рекомендую пошукати в інтернеті, там є багато онлайн-каталогів, де можна знайти рідкісні книги або замовити щось, якщо немає часу ходити по місту. Це дуже зручно.
|
12.10.2024, 17:35 | #4 |
Профи
|
Особисто я віддаю перевагу самостійно обирати книги про Київ. Нещодавно знайшов підбірку з 7 художніх книжок
Раджу просто знайти час і відвідати кілька книжкових магазинів або інтернет-ресурсів, таких як той же Readeat. Там часто з'являються новинки, і можна знайти щось дійсно цікаве. Важливо обрати ті книги, які справді резонують з вами, адже Київ має безліч граней, і кожна книга може відкрити якусь нову. |
05.11.2024, 21:34 | #5 |
Новичок
|
|