|
Транспорт Удобство, маршруты городского транспорта |
|
Опции темы | Опции просмотра |
07.10.2024, 11:04 | #1 |
Бессмертный
|
Чи є сенс ставити віброізоляцію в авто?
Привіт, усім! Підкажіть, будь ласка, чи є сенс ставити віброізоляцію в авто? Задумався над тим, щоб покращити шумоізоляцію, але не впевнений, чи варто вкладати гроші в цей процес. Хтось має досвід, чи дійсно вона знижує рівень шуму і вібрації? Можливо, є якісь нюанси під час монтажу? Дуже буду вдячний за відповіді!
|
07.10.2024, 11:04 | #2 |
Профи
|
Re: Чи є сенс ставити віброізоляцію в авто?
Я якраз нещодавно встановив віброізоляцію в своєму авто, і можу поділитися враженнями. Загалом, ефект відчутний, особливо на швидкості. Раніше було багато шуму від коліс і двигуна, тепер значно тихіше в салоні. Але, чесно кажучи, це не ідеальний засіб, бо повністю позбутися вібрацій і шуму важко. Зате покращення є, це точно.
|
07.10.2024, 11:04 | #3 |
Местный
|
Теж маю досвід з віброізоляцією, але мої враження трохи інші. Встановив самостійно, і зіштовхнувся з тим, що якість матеріалів дуже важлива. Якщо взяти дешевші варіанти, ефект буде мінімальний. А ще треба грамотно все монтувати, бо неправильне встановлення може зменшити ефективність. Рекомендую порадитися з професіоналами перед установкою.
|
07.10.2024, 11:05 | #4 |
Профи
|
Згоден з попередніми коментарями щодо важливості якості матеріалів та правильного монтажу. Якщо вже вирішив робити віброізоляцію, рекомендую обирати матеріали з перевіреною репутацією.
Наприклад, |
13.10.2024, 11:14 | #5 |
Новичок
|
звісно є. відчув дуже велику різницю
|