|
|||||||
| Мальчишник Раздел для настоящих мужчин. Автомобили, спорт, оружие, женщины... |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#16 |
|
Новичок
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Новичок
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Пользователь
|
Для тих, хто хоче щось стильне і якісне, раджу подивитись на . Там є класичні сорочки, толстовки, худі, куртки, все брендової якості, але без накруток як у великих мережах. Асортимент часто оновлюють, я там вже двічі замовляв, завжди все відповідало фото.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Пользователь
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Местный
|
А зараз чоловічого одягу набагато більше ніж жіночого і купити можна багато чого гарного і модного. Але потрібно ходити по магазинах і шукати. В великих ТЦ є цілі відділи чоловічого одягу. Там все купую чоловіку.
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Новичок
|
Погоджусь-купити щось якісне і не дуже дороге для нас, чоловіків, вже не проблема. Але я перейшов на купівлю одягу в інтернеті, особливо тих речей, що вільного крою. Наприклад, недавно шукав собі теплий спортивний костюм для чоловіків, бо часто на природу виїзжаємо сім"єю. То ось тут знайшов непоганої якості і відносно недорого:
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Местный
|
А мені куртка гарна потрібна терміново!
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Профи
|
Ось магазин, де можна придбати якісні чоловічі куртки . Вибір великий, і всі моделі — стильні та теплі. Куртки зручні, міцні та підходять для будь-якої погоди. Якщо шукаєте щось на зиму або осінь, обирайте, не пошкодуєте. Куртки німецького виробника ніколи не розчарують.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Профи
|
Коли шукаю стильний чоловічий одяг для подарунка, часто заходжу в kingoftheshirts. У них величезний вибір — від рокових до , і всі з унікальними принтами. Замовляла чоловікові кілька разів — якість завжди відмінна: м’який матеріал, гарна посадка, принти не тріскаються після прання. Він носить їх і на роботу, і на прогулянки. Такі футболки додають образу характеру й оригінальності. Дуже рекомендую цей магазин!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|