|
|
#1 |
|
Профи
|
Який краще обрати змішувач для ванної кімнати? Та де зараз є їх вибір?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Вибір змішувача для ванної кімнати залежить від багатьох факторів, таких як бюджет, розмір ванної кімнати, стиль і дизайн кімнати, а також особистих вимог і переваг користувача. Можу вам запропонувати vodokran.com.ua/ua/магазин сантехніки Водокран в якому на сьогоднішній день є вибір змішувачів.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
А у Львові де можна знайти нормальний магазин з сантехнікою?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Є такий чудовий сайт від ТЦ Дім Інтер'єрів, я вам раджу туди зайти, бо тут реально є все, що треба для того, щоб зробити вашу ванну чи туалетну кімнату зручною, стильною та сучасною. Я сама в цьому магазині хочу купити біде та унітаз новий, а також змішувач для ванної кімнати, бо там вже зовсім старий та протікає.
dim-interior.com.ua/santeh***a-shop/byde-uk[IMG]dim-interior.com.ua/image/cache/catalog/image/catalog/image/api/product-sku-066832-0-355x225.jpg[/IMG] |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Пользователь
|
Ми, вже традиційно, купуємо сантехніку в інтернет-магазині інженерної сантехніки Yorsh. Місяць тому купували змішувач кухонний - yorsh.ua/uk/smesiteli-i-komplektuyushhie/smesiteli-dlya-kukhni/yorsh.ua/uk/smesiteli-i-komplektuyushhie/smesiteli-dlya-kukhni/. Вирішили не економити і купили якісний змішувач. Воно того вартує, бо і під час монтажу і під час експлуатації змішувач нас не розчарував і чудово працює.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Избранный
|
Я очень рад, что наткнулся на один известный интернет-магазин. У них действительно огромный выбор качественной американской сантехники и смог megabai.com.ua/ru/catalog/vanny/купить ванну отдельностоящую. Цены здесь просто смешные - дешевле нигде не найдешь, а бесплатная доставка по Украине только усиливает приятное впечатление. К тому же, их гарантии на 10 лет отличное дополнение к уже отличному товару. Очень рекомендую!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Профи
|
Ого, сколько всего насоветовали! Отлично, когда есть из чего выбирать
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Профи
|
Привет!
Мне тут тоже дали совет по вопросу покупки сантехники и мебели в дом. Есть такая компания rodos-aquarodos.com.ua]www.rodos-aquarodos.com.ua которая предлагает по хорошим ценам качественную продукцию собственного производства. Я уже приметил себе несколько товаров, которые буду заказывать тут. Мы собираемся делать ремонт и поэтому такие магазины нам очень нужны. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Избранный
|
Інтернет-магазин "SAN-LAV" san-lav.com.ua/ пропонує широкий асортимент сантехніки та аксесуарів для ванних кімнат, включаючи душові кабіни, акрилові ванни, гідромасажні системи та керамічні унітази. В їхньому каталозі представлені товари від відомих світових брендів, таких як Grohe, Hansgrohe, Durаvit та інших. Компанія гарантує якість продукції та оновлює інформацію про наявність товарів кілька разів на день.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|