|
Авто-Мото-Вело Обсуждение вопросов покупки и продажи автомобилей, проблемы растаможивания, обмен мнениями о ремонте и запчастях, новые модели и цены |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Избранный
|
![]()
Доброго дня! Хочу на свою машинку зробити крутий тюнінг. Де купити плівку таку?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Избранный
|
![]()
Привіт! Зараз таког одобра в інтернеті сила-силенна. На сайті Plenka.Market є якісна
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
Вітаю! Я нещодавно купив собі Mitsubishi Lancer X 2007 року. Хочу зробити його більш спортивним. Цікавлять такі запчастини: занижувальний комплект, диски R18, спортивна підвіска. Де в Києві можна придбати якісні оригінальні деталі для тюнінгу Lancer X?
__________________ "Если тебе не нравятся законы, отправляйся туда, где они тебя не достанут. После чего создай собственные законы." - Ричард Морган "Видоизмененный углерод" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Пользователь
|
![]()
Раджу тобі звернутися до магазину Tuning Baza в Києві. Я нещодавно купував у них для свого Lancer X диски Enkei, пружини Tein та стабілізатори Whiteline. Якість запчастин дуже гарна, все чітко підійшло. Консультанти допомогли підібрати саме те, що потрібно для моєї машини. У Tuning Baza широкий вибір оригінальних деталей для тюнінгу Міцубісі. Також вони професійно встановлюють все в своєму сервісі. Дуже задоволений, рекомендую розглянути це
__________________ "The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing." - Edmund Burke |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Перед началом тюнинга важно учесть, что многие изменения могут повлиять на гарантию автомобиля
|
![]() |
![]() |
![]() |