Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > БЕСЕДКА "Днепр" > Флейм

Флейм Разговоры на любые темы

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 15.11.2023, 17:06   #1
Димон ....
Новичок

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 37
Димон .... на пути к лучшему
По умолчанию Ворожка Мілена +80936532445

Хочу написати хорошу історію та позитивний відгук про роботу з Міленою. Навіть не знаю з чого почати. Ця історія трапилася зі мною та моєю дружиною. З нею ми зустрічалися близько 3-х років тому, були разом, будували спільні плани, потім я зробив їй пропозицію і вона вийшла за мене заміж. Ми були щасливі обидва, нічого не віщувало якихось бід. І так все тривало близько 3 років. Спільний шлюб, сім'я, дітей не мали. Але після сильної сварки ми розійшлися (ми розлучилися), хоч я розумів, що хочу повернути свою кохану назад! Відчуття, що вона моя доля переслідувала постійно. Для чого я так зробив? Чому її не тримав? Навіщо я вчинив, як останній дурень? Я був у розпачі. Друзі та колеги по роботі мене підтримували. За що їм велике спасибі. Єдине, що тішило в цій ситуації - вона залишалася все ще незаміжньою жінкою і здається в неї нікого не було.
Тут один із друзів порадив звернутися до магії. Я вирішив, що це непоганий варіант для цієї ситуації.
Тим паче іноді зустрічав деякі історії, коли маги допомагали людям у таких ситуаціях. Я був рішучий і почав діяти. Через Google мені показало список форумів з послугами магів. Так я і потрапив на форум ворожок де побачив відгуки про ворожку Мілену. Тому що я не розбирався в цьому всьому. Вирішив замовити діагностику, після якої на багато питань я дізнався про відповіді. Вона дуже сильна, бачить і говорить всю правду. Називає дати та імена. Я зрозумів, що я можу довіритися їй.
.З Міленою ми працювали 7 днів, вона весь час була зі мною на зв'язку. І Мілена мала рацію — через один тиждень моя кохана мені зателефонувала і запропонувала сходити і просто попити каву. Ми обидва були раді цій зустрічі, на якій вирішили зійтись разом, і вже ніколи не розходитися, і зупинилися на тому, що це була велика помилка — розійтися і розлучитися. Ми назад зіграли весілля та стали повноцінною родиною. Живемо разом, відкрили невеликий власний сімейний бізнес. Обидва щасливі, але найбільше я задоволений роботою Мілени без якої цього не було б. Я раджу Мілену,ось її номер +80936532445 (приймає по вайберу та ватсапу)
Димон .... вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.11.2023, 16:04   #2
Karina ....
Пользователь

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 37
Karina .... на пути к лучшему
По умолчанию Re: Ворожка Мілена +80936532445

Не вважайте за рекламу, але зараз знайти реальну провидицю просто нереально! Прийшла з роботи, а чоловіка вдома нема. Не просто його немає, а немає його особистих речей! Телефон недоступний. Я зрозуміла, що від мене він пішов, хоча не було приводу для такого різкого відходу. Додзвонилася наступного дня йому, поводився дивно, пояснити нічого не міг мені. Сказав, що пішов до іншої і що мене розлюбив і його більше не тягне до мене як до жінки! Прожили 10 років разом, двоє дітей. У мене був шок, я плакала, не могла знайти собі місце і просто не хотілося жити в цей момент. Почала шукати ворожок в інтернеті, щоб зрозуміти причину. Усім платила, але результат був нульовий. Прочитала відгуки про провидицю Мілочку. Вирішила звернутися до неї, писала їй на вайбер +80936532445.
Відповіла одразу, була діагностика, дала повний розклад, я була просто шокована і не вірила тому, що чула.На чоловіка приворот, мені зроблено на здоров'я. Не вірити я їй не могла, бо вона розповіла все, як є зараз і як було раніше. Хочеш не хочеш повіриш. Писати можна довго і вічно про чудеса, які відбувалися під час роботи з Мілочкою. Підсумком нашої роботи з Мілою я залишилася дуже задоволена, чоловік повернувся, дуже любить мене і наших дітей. Все змінилося на краще і навіть стало краще, ніж було раніше. Порчу з мене зняли, стан відмінний, звичайно не все відразу сталося, потрібен час та зусилля. Дякую Мілочкі за допомогу! Звертатися чи ні вирішувати лише Вам! Я просто розповіла свою історію та свій досвід і нікого не закликаю звертатися до Мілочкі , ви повинні самі цього хотіти і обов'язково вірити в те, що вам допоможуть!
Karina .... вне форума   Ответить с цитированием
Ответ