![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт усім! Потрібна порада. Останнім часом помітила, що моє волосся стало тьмяним і ламким. Можливо, проблема в шампуні? Хочу знайти щось дійсно хороше, але вибір величезний, очі розбігаються. Чи є якісь перевірені варіанти? Особливо цікавлять ті, що підходять для фарбованого волосся.
__________________ Да что там коня на скаку... Есть женщины в русских мегаполисах — лёгким поворотом руля останавливают до тысячи автомобилей. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Избранный
|
![]()
Привіт! Я довго шукав ідеальний шампунь, бо моє волосся останнім часом не дуже. Раджу звернути увагу на натуральні засоби. Наприклад, шампуні з органічними компонентами без сульфатів і парабенів. Вони менше піняться, але набагато дбайливіші до шкіри голови і волосся.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Пользователь
|
![]()
З власного досвіду можу порадити засоби з кератином. Після використання волосся стає м'якшим, блискучим і легко розчісується. Але тут треба бути обережним, якщо волосся тонке, бо кератин може обтяжувати. І ще звертайте увагу, щоб у складі не було силіконів – це важливо для здоров'я волосся.
__________________ Нашла интересную штуку. Русская поговорка: "У дураков мысли сходятся». Американская: "Великие умы думают одинаково". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Профи
|
![]()
Якщо шукаєш щось універсальне та корисне, то найкращий вибір – це безсульфатний шампунь
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |