Чи справді благодійність в Україні є важливим інструментом для розвитку суспільства в умовах війни т
Як ви вважаєте, чи справді благодійність в Україні є важливим інструментом для розвитку суспільства в умовах війни та економічних труднощів? Чи можемо ми досягти значних результатів, якщо кожен з нас робитиме хоча б маленькі добрі справи? У країні зараз існує чимало благодійних ініціатив, але з кожним роком з'являється все більше запитань щодо ефективності їхнього впливу на реальну ситуацію. Чи дійсно ми допомагаємо тим, хто цього потребує, чи просто виставляємо свою доброту на показ?
зубник
28.11.2024 20:01
Re: Чи справді благодійність в Україні є важливим інструментом для розвитку суспільства в умовах вій
Я розумію вашу стурбованість, і хочу поділитися ідеєю, яка, на мою думку, має величезний потенціал для розвитку благодійності в Україні. У нашій країні, з її багатьма викликами, важливо створювати нові можливості для підтримки один одного. Ось чому проект Щедрий вівторок — це не просто акція, а ціла платформа для об’єднання людей і організацій, які хочуть зробити добро, і не зупинятися на перших труднощах. Це можливість кожному з нас стати частиною великої, щирої ініціативи, яка підтримує соціальні проекти, допомагає нужденним, а головне — мотивує кожного діяти. Потрібно створювати культуру благодійності, і «Щедрий вівторок» https://givingtuesday.ua/nebajduzhi-...sv-v-ukrayini/ є відмінним способом цього досягти. У 2024 році ми маємо шанс стати частиною справжньої хвилі змін, подолати бар’єри і зробити так, щоб благодійність стала не винятком, а нормою в нашій країні.
Zefirchuk
29.11.2024 07:26
Re: Чи справді благодійність в Україні є важливим інструментом для розвитку суспільства в умовах вій
А я думаю що завдяки тому що більшість українців щедрі, добрі, мають співчуття в серці до ближнього ми й збираємо кошти для військових. І тільки завдяки нашим людям ми не програли в цій війні.