|
Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Профи
|
![]()
Як ви вважаєте, чи справді благодійність в Україні є важливим інструментом для розвитку суспільства в умовах війни та економічних труднощів? Чи можемо ми досягти значних результатів, якщо кожен з нас робитиме хоча б маленькі добрі справи? У країні зараз існує чимало благодійних ініціатив, але з кожним роком з'являється все більше запитань щодо ефективності їхнього впливу на реальну ситуацію. Чи дійсно ми допомагаємо тим, хто цього потребує, чи просто виставляємо свою доброту на показ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Профи
|
![]()
Я розумію вашу стурбованість, і хочу поділитися ідеєю, яка, на мою думку, має величезний потенціал для розвитку благодійності в Україні. У нашій країні, з її багатьма викликами, важливо створювати нові можливості для підтримки один одного. Ось чому проект Щедрий вівторок — це не просто акція, а ціла платформа для об’єднання людей і організацій, які хочуть зробити добро, і не зупинятися на перших труднощах. Це можливість кожному з нас стати частиною великої, щирої ініціативи, яка підтримує соціальні проекти, допомагає нужденним, а головне — мотивує кожного діяти. Потрібно створювати культуру благодійності, і «Щедрий вівторок»
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Избранный
|
![]()
А я думаю що завдяки тому що більшість українців щедрі, добрі, мають співчуття в серці до ближнього ми й збираємо кошти для військових. І тільки завдяки нашим людям ми не програли в цій війні.
__________________ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |