![]() |
Де купувати автозапчастини хорошої якості?
Доброго дня! Нещодавно почав ремонт авто, і шукаю, де купувати автозапчастини через Інтернет. Як ви вибираєте магазини для таких покупок? Що для вас важливіше – ціна чи якість запчастин? Може, є конкретні Інтернет-магазини, до яких ви постійно звертаєтесь?
|
Re: Де купувати автозапчастини хорошої якості?
Коли я вибираю магазин для запчастин, для мене важливіше якість, а не ціна. Бо економити на запчастинах — це завжди ризик. Я б рекомендував магазин Carpay carpay.com.ua/ тому що вони не просто продають запчастини, а й надають хорошу консультацію перед покупкою. Тобто, коли ти не зовсім впевнений, яку деталь взяти, вони допоможуть. Я так робив, коли потрібен був рульовий механізм для моєї машини. І все пройшло без проблем: запчастина ідеальна, доставка швидка, а ціна нормальна.
|
Подскажите, где можно купить стартер на Volkswagen Transporter T4? Уже несколько дней ищу, но всё либо дорого, либо нет в наличии. Может, кто-то покупал недавно и может посоветовать нормальный магазин?
|
Цитата:
|
Ребят подскажите, а где более качественно можно сделать удаление катализатора?
|
Муж вот как раз недавно ремонтировал автомобиль, ему качественно произвели mosglush.ru/zamena-katalizatora/udalenie-katalizatora/удаление катализатора тут подробнее, на сайте широкий выбор услуг, посмотрите, думаю и себе как раз вопрос решите
|
З хорошими запчастинами в останній час велика проблема, чи хтось вже знайшов варіанти?
|
Зараз з хорошими запчастинами справжній квест. Сам довго шукав, де можна замовити без очікування отримати якийсь брак. Випадково натрапив на motorno.com.ua/product/remontnij-komplekt-pidviska-kolis-tedgum-00226297/u280522motorno.com.ua/product/remontnij-komplekt-pidviska-kolis-tedgum-00226297/u280522 вирішив ризикнути і замовив ремонтний комплект для підвіски коліс. І знаєш, не пошкодував, якість чудова, усе надійшло швидко і без будь-яких сюрпризів. Тепер буду замовляти деталі тільки в них.
|
| Текущее время: 02:14. Часовой пояс GMT +3. |