|
|||||||
| Транспорт Удобство, маршруты городского транспорта |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Доброго дня! Нещодавно почав ремонт авто, і шукаю, де купувати автозапчастини через Інтернет. Як ви вибираєте магазини для таких покупок? Що для вас важливіше – ціна чи якість запчастин? Може, є конкретні Інтернет-магазини, до яких ви постійно звертаєтесь?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Коли я вибираю магазин для запчастин, для мене важливіше якість, а не ціна. Бо економити на запчастинах — це завжди ризик. Я б рекомендував магазин Carpay carpay.com.ua/ тому що вони не просто продають запчастини, а й надають хорошу консультацію перед покупкою. Тобто, коли ти не зовсім впевнений, яку деталь взяти, вони допоможуть. Я так робив, коли потрібен був рульовий механізм для моєї машини. І все пройшло без проблем: запчастина ідеальна, доставка швидка, а ціна нормальна.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Подскажите, где можно купить стартер на Volkswagen Transporter T4? Уже несколько дней ищу, но всё либо дорого, либо нет в наличии. Может, кто-то покупал недавно и может посоветовать нормальный магазин?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Профи
|
Цитата:
-t4/starteri-vw-transporter-t4-1990-2003/стартер т4 на сайте BUS-shop. Очень доволен. У них есть стартеры на все модели Т4. Цены адекватные, доставка быстрая, и с качеством всё в порядке. Я брал именно там, так как многие говорили, что это надежный ресурс. Заказывал прямо через сайт, всё удобно. На сайте всё хорошо описано, можно подобрать по VIN или по модели. Рекомендую посмотреть на их выбор, думаю, найдешь, что нужно.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
Ребят подскажите, а где более качественно можно сделать удаление катализатора?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Муж вот как раз недавно ремонтировал автомобиль, ему качественно произвели mosglush.ru/zamena-katalizatora/udalenie-katalizatora/удаление катализатора тут подробнее, на сайте широкий выбор услуг, посмотрите, думаю и себе как раз вопрос решите
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Новичок
|
З хорошими запчастинами в останній час велика проблема, чи хтось вже знайшов варіанти?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Новичок
|
Зараз з хорошими запчастинами справжній квест. Сам довго шукав, де можна замовити без очікування отримати якийсь брак. Випадково натрапив на motorno.com.ua/product/remontnij-komplekt-pidviska-kolis-tedgum-00226297/u280522motorno.com.ua/product/remontnij-komplekt-pidviska-kolis-tedgum-00226297/u280522 вирішив ризикнути і замовив ремонтний комплект для підвіски коліс. І знаєш, не пошкодував, якість чудова, усе надійшло швидко і без будь-яких сюрпризів. Тепер буду замовляти деталі тільки в них.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|