|
Флейм Разговоры на любые темы |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Профи
|
![]()
Обожнюю італійську кухню, але вдома піца та паста виходять зовсім не такими, як у ресторанах. Читав, що справа не тільки в рецепті, а й у техніці приготування. У чому секрет італійських шеф-кухарів? Які прийоми вони використовують, щоб страва була дійсно автентичною?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Профи
|
![]()
У ресторанах все побудовано на якості та технології. Тісто готується заздалегідь і проходить повільну ферментацію – так воно стає легким і добре пропікається. Соус – мінімалістичний, лише з натуральних томатів. Сири не змішують абияк, а підбирають, щоб вони гармонійно доповнювали один одного. Подивіться секрети приготування від справжнього італійського ресторану
|
![]() |
![]() |
![]() |
Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|