|
|||||||
| Девишник Всё, начиная от косметики и поломанных ногтей и заканчивая секретами истинной красоты. Женский раздел |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Пользователь
|
масс маркет в основном,ард деко ,есенсс
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
В свое время, я перепробовала очень много разных фирм по косметике. Какой-то период даже пробовала и вовсе без неё, но с возрастом, становится труднее. На данный момент, я отдаю предпочтение только одной фирме, можете посмотреть их ассортимент . Пользуюсь продолжительное время и нет такого, что со временем, начинает коже шелушиться или жирнеть, все идеально)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
Мне очень понравился . Один раз по совету своей подруги попробовала, много прочитала про него и приняла решение, что он подходит для меня и для моей кожи.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
Девочки, хочу порекомендовать вам магазин з косметикой . Там есть просто все)Я даже тоник там нашла.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Пользователь
|
Правильне очищення – це перший та надзвичайно важливий етап у догляді за шкірою.
Я обираю корейські засоби для очищення і ось чому: Делікатні формули: Корейські виробники пропонують засоби з м'якими складами, які дбайливо очищають шкіру, не пересушуючи її. Різноманітність продуктів: Гідрофільні олії, пінки для вмивання, пілінг-скатки, скраби – вибір на будь-який смак та потреби шкіри. Натуральні інгредієнти: У складі багатьох засобів можна знайти екстракти рослин, які заспокоюють та зволожують шкіру. Де я шукаю корейські засоби для очищення? Одним з моїх улюблених місць для покупки є сайт KEAUTY (). Там представлений великий вибір корейських засобів для очищення шкіри обличчя, а також регулярно діють акції та знижки. Мінімальна сума замовлення складає 4000 грн. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|