|
Параллельный мир Оккультизм, парапсихология, экстрасенсорика, магия и другое. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Доброго дня всім. Не знала, де залишити відгук, тому вирішила написати тут — раптом комусь допоможе так, як допомогло мені.
Я мама двох дітей, живу у Львівській області. Все моє життя було більш-менш нормальним, поки раптово не почалось щось дуже дивне. Спочатку дрібниці: втратила роботу, зламалась техніка, постійно боліла голова. Потім — почали хворіти діти, а вночі я почала бачити страшні сни, просиналась у холодному поті. Лікарі нічого серйозного не знаходили, а вдома атмосфера була просто важка — як темна хмара висіла. Родичка сказала: «Це може бути порча, спробуй звернутись до бабусі-ясновидиці з Київської області. Вона працює через WhatsApp і Telegram, навіть фото достатньо.» Я довго вагалась, але коли вже не знала, куди йти — написала бабусі Єлизаветі Андріївні. Вона відповіла дуже лагідно, попросила фото, ім’я і сказала: «На вас сильна заздрість і перекриті енергетичні потоки. Треба зняти негатив.» Вона почала працювати зі мною, щодня надсилала молитви, іноді голосом. Я дійсно відчула, що вдома стало легше. Діти стали спати краще, я сама відчула полегшення в душі. З’явилась надія. Через тиждень я вже не прокидалась у сльозах. Через два — пішла на співбесіду і знайшла роботу. А головне — зникла ця дивна втома і постійна тривога. А ще вона сказала: «А тепер із любов’ю тобі допоможе моя доня Люба. Вона працює з жіночими долями, допомагає серцю не згасати.» І справді — Люба дуже добра, все пояснила, підтримала. Я почала знову вірити в те, що можу бути щасливою жінкою, мамою, людиною. ________________________________________ Контактий телефон +38066 154 23 67 |
![]() |
![]() |
![]() |