|
|
#1 |
|
Избранный
|
Доброго дня! Хочу зробити вітальню у скандинавському стилі — щось світле, мінімалістичне та дуже затишне. Може, хтось знає, де знайти гарні меблі для такого інтер'єру? Буду радий будь-яким порадам або особистим рекомендаціям!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Вітаю! Скандинавський стиль справді зараз дуже популярний і виглядає чудово в будь-якому просторі. Я облаштовував свою вітальню саме в такому стилі й знайшов усе необхідне в інтернет-магазині європейських меблів Artos artos.in.ua/ . Там можна купити корпусні меблі високої якості: світлі відтінки, натуральні матеріали, прості форми — усе як потрібно для створення скандинавської атмосфери. Дуже тішить, що меблі виглядають легкими, створюють відчуття простору і не перевантажують інтер’єр. Крім того, якість на висоті, що особливо важливо, якщо хочете, щоб ремонт радував довгі роки.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Теж планую робити спальню у скандинавському стилі. Дуже довго вагався між паркетною дошкою і кварц-вінілом. З одного боку, дерево завжди додає теплоти й виглядає розкішно, з іншого — сучасні синтетичні покриття agtplus.ua/agtplus.ua набагато практичніші. Зрештою обрав кварц-вініл для вітальні й кухні — це ідеальний баланс ціни, якості та зручності догляду. До того ж сьогодні вибір текстур і кольорів настільки широкий, що можна підібрати під будь-який стиль інтер’єру. Рекомендую заздалегідь планувати бюджет і дивитися на довгострокову перспективу — краще один раз обрати щось якісне, ніж міняти покриття через кілька років.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|