Привіт! От задумалась сьогодні: стільки всього навколо змінюється — нові гаджети, ШІ, дрони, хмари якісь... А я навіть не знаю, де про це все норм почитати. Може, підкажете сайти, телеграм-канали чи блоги, які реально цікаві й без купи реклами? Хочеться почати розбиратись, але щоб без нудної технічної мови
Мене завжди вабило невідоме. Ще зі школи я не міг пройти повз нову книжку, фільм чи додаток, не спробувавши розібратися, як усе влаштовано. З роками ця цікавість трансформувалась у справжнє прагнення пізнавати нове, особливо коли мова йде про технології. Саме тому вже кілька місяців користуюся сайтом NTZ - Усе про технології: новини, лайфхаки, статті та огляди https://ntz.com.ua/ це наче мій щоденний гід у світі ґаджетів та інновацій, що з кожним днем стає ще цікавішим. Там не просто перелік новинок, а реальні розбори з поясненнями, лайфхаки, що допомагають економити час, і чесні огляди, після яких реально легше зробити вибір. Раджу всім, хто не хоче стояти на місці й прагне розвиватися. NTZ — це не просто про техніку, це про стиль мислення і спосіб життя.