|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Я працюю над стартапом у сфері штучного інтелекту і нам потрібен швидкий та надійний хостинг з підтримкою NVME. Ми розробляємо складні нейромережі і для їх навчання та роботи потрібна висока продуктивність дисків та мережі. Буду вдячний за рекомендацію гарного NVME хостингу, який може забезпечити високу швидкість операцій вводу-виводу. Це дуже важливо для успіху нашого стартапу!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
Привіт! О, я знаю, про що ви говорите! Ми теж нещодавно мали схожу ситуацію в нашому стартапі, де нам потрібен був швидкий хостинг для наших AI проектів. Після багатьох пошуків і спроб ми вибрали Hostablanca. Їх uk.hostablanca.com/vps-hosting/NVMe VPS-сервери надали нам ту швидкість обробки даних, якої нам не вистачало раніше. Завдяки їх високопродуктивним NVMe дискам наші нейромережі тренувалися значно швидше, і ми змогли значно скоротити час розробки. Їх підтримка теж на висоті - завжди готові допомогти з будь-якими технічними питаннями. Вам варто спробувати, можливо, вони і для вашого стартапу стануть ідеальним варіантом!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Здравствуйте, также хочу порекомендовать вам недорогой хостинг в Нидерландах prohoster.info/unlim-hosting-podrobnosti Онлайн хостинг — вид хостинга, при котором множество веб-сайтов расположены на одном веб-сервере. Это самый недорогой вид хостинга, подходящий для небольших проектов по выгодным ценам
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|