|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Всем добрый день! От нескольких своих хороших знакомых, я слышал очень даже положительные отзывы о наркологической клинике trezvo.life/lechenie-narkomanii-v-kropivnickom]нарколог кропивницкий . Как я понял, в этой клинике очень эффективное лечение, как алкоголизма, так и наркомании!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
спасибо, как раз искала
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Мій добрий знайомий проходив лікування у наркологічній клініці Олега Василенка у Житомирі. Знайшов цей сайт vacilenko.com/uk/zhitomir/ в інтернеті та вирішив просто проконсультуватися. І це стало відправною точкою нового життя. Людина пройшла повний курс реабілітації і тепер ніхто й ніколи не здогадався б, що він був зниклим пияком. Каже, що тисячі людей отримали другий шанс завдяки докторові Василенку.
[IMG]yt3.googleusercontent.com/8GTGqASlWJTmL3D-DHh2aXoBWvglPuvpkga9jzj1g6hfzCLqdEyqzQ-eo_HRwbRpYPck2UCx=s900-c-k-c0x00ffffff-no-rj[/IMG] |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Після тривалих спроб самостійно боротися з залежністю, я звернулася в med-zahid.com.ua/ua/uslugi/likuvannya-narkomaniyi/ . Це було найкраще рішення в моєму житті. Тут не осуджують, а підтримують. Кваліфіковані лікарі та психологи працюють на результат. Завдяки їхній програмі я змогла повернутись до нормального життя. Не можу передати словами, наскільки я вдячна за другий шанс. Дякую всьому колективу!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Местный
|
Зависимость сама просто так не пройдет, обязательно нужно пройти dovira-med.com.ua/narkomaniyaлечение наркоманов .И тут вам поможет проверенная клиника «Dovira». Это не просто больница, а место, где действительно умеют помогать людям. Мой брат прошёл здесь полный курс лечения и смог раз и навсегда избавиться от зависимости.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|