|
Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт! Хлопці, така ситуація – мій телевізор LG почав дивно світитися, зображення стало тьмяним, а по краях взагалі темно. Кажуть, це може бути підсвітка, типу LGP панель. Я не майстер, але руки з правильного місця, можу сам щось зробити. Питання: чи реально самому замінити цю підсвітку вдома, чи це складно? І де взагалі можна купити ці панелі, щоб були нормальні, а не якась китайська лотерея? Телевізору 5 років, шкода викидати. Порадьте, хто стикався.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Так, швидше за все, злетіла підсвітка. Це якраз LGP панель або розсіювачі. Я міняв на своєму Samsung’у рік тому. Нічого надскладного, але треба акуратно розбирати екран, бо матриця тендітна. Якщо впевнено тримаєш викрутку, то справишся. Головне — мати якісні запчастини. Я брав LGP панелі
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Профи
|
![]()
У мене теж була подібна проблема з LG, але я думала, що прийшов кінець телевізору. Чоловік сам знайшов ці LGP панелі і замінив. Головне — робити все на чистому столі й не поспішати. Ми теж замовляли на тому сайті, що Андрій радить — якість нормальна, упаковано добре, доставили за два дні. До сервісу навіть не зверталися, бо за таку роботу там здеруть, як за новий екран.
|
![]() |
![]() |
![]() |