|
Параллельный мир Оккультизм, парапсихология, экстрасенсорика, магия и другое. |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Вітаю шановну спільноту!
Я є одним із засновників проекту «Пробудження». Хочу поділитися з вами нашим простором, який, я сподіваюся, стане для багатьох корисним ресурсом на шляху самопізнання. Багато хто з нас вивчає руни, цікавиться магією, психологією, але часто цей шлях буває самотнім, а інформація в мережі — хаотичною та суперечливою. Наша мета — створити місце, де можна знайти як перевірені знання, так і підтримку однодумців. Ми поєднуємо давні традиції, зокрема роботу з рунами, з сучасними психологічними підходами, щоб трансформації були не тільки глибокими, але й безпечними. Що ви можете знайти на нашому сайті? Ми прагнемо, щоб знання були доступними, тому пропонуємо багато безкоштовних матеріалів: Глибокі статті про архетипи рун: Ми розглядаємо кожну руну не як набір значень, а як живу енергію, дух-помічник. Дослідження традицій: Ви знайдете унікальні матеріали, наприклад, про Слов'янський гороскоп (Садіак) або про те, як безпечно працювати з магічними договорами. Особистий досвід та роздуми: Статті, в яких ми ділимося своїми інсайтами та уроками на шляху практика. Для тих, хто готовий до більш глибокої та структурованої роботи, ми пропонуємо платні послуги та навчальні програми: Трансформаційні онлайн-курси (наприклад, 9-тижневий практикум «Подорож Дев'ятьма Світами»). Сезонні онлайн-зустрічі та ритуали, присвячені святам Колеса Року (Йоль, Самайн, Мабон). Індивідуальні консультації наших майстрів (рунологів, нумерологів, психологів). Важливо: вся наша діяльність відбувається ОНЛАЙН. Ми не прив'язані до конкретного міста, тому раді працювати з практиками з будь-якого куточка України та країн Європи. Все, що вам потрібно — це доступ до Інтернету та бажання змінюватися. Будемо раді бачити вас на нашому сайті, де ви зможете дізнатися більше про наш підхід та знайти щось корисне для себе. Наше посилання: Якщо у вас є будь-які питання про руни, наш підхід або конкретні практики, буду радий відповісти на них прямо в цій темі. |
![]() |
![]() |
![]() |