Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > КУЛЬТУРА, ДОСУГ, РАЗВЛЕЧЕНИЯ > Параллельный мир

Параллельный мир Оккультизм, парапсихология, экстрасенсорика, магия и другое.

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 08.08.2025, 12:39   #1
Valeriy.Navarenko
Новичок

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 0
Valeriy.Navarenko на пути к лучшему
По умолчанию Простір для самопізнання: Руни, магія, психологія [Школа "Пробудження", онлайн]

Вітаю шановну спільноту!

Я є одним із засновників проекту «Пробудження». Хочу поділитися з вами нашим простором, який, я сподіваюся, стане для багатьох корисним ресурсом на шляху самопізнання.

Багато хто з нас вивчає руни, цікавиться магією, психологією, але часто цей шлях буває самотнім, а інформація в мережі — хаотичною та суперечливою. Наша мета — створити місце, де можна знайти як перевірені знання, так і підтримку однодумців.

Ми поєднуємо давні традиції, зокрема роботу з рунами, з сучасними психологічними підходами, щоб трансформації були не тільки глибокими, але й безпечними.

Що ви можете знайти на нашому сайті?

Ми прагнемо, щоб знання були доступними, тому пропонуємо багато безкоштовних матеріалів:

Глибокі статті про архетипи рун: Ми розглядаємо кожну руну не як набір значень, а як живу енергію, дух-помічник.

Дослідження традицій: Ви знайдете унікальні матеріали, наприклад, про Слов'янський гороскоп (Садіак) або про те, як безпечно працювати з магічними договорами.

Особистий досвід та роздуми: Статті, в яких ми ділимося своїми інсайтами та уроками на шляху практика.

Для тих, хто готовий до більш глибокої та структурованої роботи, ми пропонуємо платні послуги та навчальні програми:

Трансформаційні онлайн-курси (наприклад, 9-тижневий практикум «Подорож Дев'ятьма Світами»).

Сезонні онлайн-зустрічі та ритуали, присвячені святам Колеса Року (Йоль, Самайн, Мабон).

Індивідуальні консультації наших майстрів (рунологів, нумерологів, психологів).

Важливо: вся наша діяльність відбувається ОНЛАЙН. Ми не прив'язані до конкретного міста, тому раді працювати з практиками з будь-якого куточка України та країн Європи. Все, що вам потрібно — це доступ до Інтернету та бажання змінюватися.

Будемо раді бачити вас на нашому сайті, де ви зможете дізнатися більше про наш підхід та знайти щось корисне для себе.

Наше посилання: https://magic-runes.com/

Якщо у вас є будь-які питання про руни, наш підхід або конкретні практики, буду радий відповісти на них прямо в цій темі.
Valeriy.Navarenko вне форума   Ответить с цитированием
Ответ