|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Потрібно оновити стелю у вітальні після ремонту, хочу щось сучасне та довговічне. Чув про холодний монтаж, але сумніваюся, чи вийде зробити самому без досвіду. Також цікавить, де замовити, щоб доставили швидко й без зайвих переплат.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Бессмертный
|
Робив у вітальні холодний монтаж минулої осені, і можу сказати — нічого складного. Головне — правильно заміряти кімнату та вибрати полотно під розмір. Я замовляв у Дійсілінг, вони вже багато років у цій сфері й добре знаються на своїй справі. Через diy-ceiling.com.ua/ обрав білу матову стелю, отримав повний комплект: профілі, кріплення, полотно, інструкцію. Монтаж робив із другом, усе зайняло близько 4 годин. Матеріал щільний, без запаху, після натягу виглядає ідеально рівно. Якщо раніше не монтував, раджу дивитися відеоінструкції — це суттєво спрощує процес.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Тоді спробую і я, якщо з другом можна за кілька годин зробити. Добре, що все є в комплекті, не треба нічого докуповувати.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|