Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > ДОСКА ОБЪЯВЛЕНИЙ ДНЕПРА > Услуги

Услуги В этом разделе пользователи могут предложить свои услуги в разных сферах деятельности

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 17.08.2025, 13:30   #1
Тарасс
Местный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 107
Тарасс на пути к лучшему
По умолчанию Re: Пиво Guinness

Цитата:
Сообщение от Nayina Посмотреть сообщение
Я чув, що Guinness часто завозять офіційно, але в невеликих кількостях. Тому треба або встигнути, або брати онлайн, бо там частіше є в наявності. Мій знайомий теж замовляв через інтернет і казав, що так спокійніше – знаєш, що отримаєш справжній товар. А якщо в магазинах – то буває, що залежується на складах.
Я теж довго шукав, бо люблю саме Guinness https://maudau.com.ua/category/pyvo/...brand=guinness а не всякі аналоги, і в результаті замовляв через інтернет-магазин Маудау. Сервіс реально на рівні: все чітко, доставка швидка, пляшки запаковані без жодних пошкоджень, ще й вибір нормальний – не тільки Guinness, але й інші цікаві позиції. Мені сподобалося, що все прозоро – товар оригінальний, дата свіженька, замовляв кілька разів – жодного разу не підвели. Ще дуже приємно, що менеджери завжди на зв’язку: якщо щось не зрозуміло чи потрібна порада, можна написати прямо в чат, і швидко відповідають.
Один раз я зробив замовлення пізно ввечері, думав, що відповіді не буде аж до ранку, але вони все підтвердили за пів години. Пакування взагалі окрема тема – реально на совість, все обмотано, ні одна пляшка не пошкодилася, а для мене це важливо, бо мав негативний досвід із іншими магазинами, де приходив товар з побитою тарою. У цьому магазині жодного разу такого не було, тому сміливо рекомендую.
Тарасс вне форума   Ответить с цитированием
Ответ