Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > БЕСЕДКА "Днепр" > Вопросы и ответы

Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему.

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 18.08.2025, 20:16   #1
скорпион
Местный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 116
скорпион на пути к лучшему
По умолчанию Хочу замовити картонні пакети з ручками

Де можна замовити якісний друк картонних пакетів з ручкам? Мені потрібно, щоб пакети виглядали презентабельно для клієнтів, мали гарний дизайн та були достатньо міцними, адже планую використовувати їх для корпоративних подарунків. Дуже важливо знайти перевірений варіант, де зможуть порадити формат, матеріал і можливості нанесення логотипу. Хочеться, щоб пакети виглядали стильно, але водночас залишалися практичними. Може хтось уже замовляв щось подібне і може підказати?
скорпион вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.08.2025, 20:17   #2
Antosya
Профи

Вес репутации: 154
Antosya на пути к лучшему
По умолчанию Re: Хочу замовити картонні пакети з ручками

Рекомендую звертати увагу на ті друкарні, які спеціалізуються саме на рекламній продукції та пакувальних матеріалах. Варто уточнити, які формати вони можуть запропонувати, чи є можливість вибору різних щільностей картону, кольорової гами та способів нанесення друку. Також важливо дізнатися, які строки виконання замовлення і чи пропонують вони попередні зразки, щоб можна було оцінити якість до друку тиражу. Це допоможе уникнути неприємних сюрпризів.
Antosya вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.08.2025, 20:18   #3
Lapochka
Избранный

Настроение: Amused
Вес репутации: 185
Lapochka на пути к лучшему

Я б радив підходити до вибору спокійно: перш за все треба визначитися, які саме пакети вам потрібні – маленькі, середні чи великі, з глянцем чи матові. Потім подивіться, щоб у друкарні була гнучкість у тиражах: іноді треба всього кілька сотень, а іноді кілька тисяч. Обов’язково дізнайтесь, чи роблять вони додаткові послуги – наприклад, тиснення або ламінування. Це дрібниці, але вони дуже впливають на загальне враження від пакету, особливо коли ви хочете, щоб клієнти його запам’ятали.
Lapochka вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.08.2025, 20:20   #4
зубник
Профи

Вес репутации: 98
зубник на пути к лучшему

Я можу порекомендувати конкретне місце, де реально роблять якісно і професійно. Це друкарня «АРТ-ПРЕС». Там спеціалізуються саме на таких виробах, і можна замовити друк картонних пакетів з ручкам art-press.com.ua/uk/products/pasteboard-bags/format/350%C3%97245%C3%9790/ у різних форматах та з різними видами покриття. Вони мають досвід у виготовленні корпоративної продукції, тож допоможуть підібрати оптимальне рішення для бізнесу чи подій. Особливо приємно, що є можливість нанесення логотипів і створення унікального дизайну. Якість картону та ручок справді на високому рівні, пакети виглядають презентабельно та служать довго. Якщо важливо поєднати естетику й надійність, то це хороший варіант.
зубник вне форума   Ответить с цитированием
Ответ