Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ ФОРУМЫ > Строительство и недвижимость

Строительство и недвижимость Все о строительстве. Обсуждение строительных и отделочных материалов. Вопросы связанные со строительством. Дизайн. Интерьер.

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 18.09.2025, 11:53   #1
Kasstor
Профи

Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Настроение: Drunk
Вес репутации: 149
Kasstor на пути к лучшему
По умолчанию Будинок в оренду

Чи дорого зараз орендувати дім? Не подобається мені в квартирі, то ти комусь заважаєш то тобі хтось.. щоб просто погуляти треба пів години вдягатися, а коли свій дім можна навіть в халаті вийти на подвір'я. Як знайти дім в оренду в Києві?
Kasstor вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.09.2025, 11:51   #2
Zefirchuk
Избранный

Поблагодарили 3 раз(а) в 3 сообщениях
Настроение: Cool
Вес репутации: 212
Zefirchuk на пути к лучшему
По умолчанию Re: Будинок в оренду

Цитата:
Сообщение от Kasstor Посмотреть сообщение
Чи дорого зараз орендувати дім? Не подобається мені в квартирі, то ти комусь заважаєш то тобі хтось.. щоб просто погуляти треба пів години вдягатися, а коли свій дім можна навіть в халаті вийти на подвір'я. Як знайти дім в оренду в Києві?

Це, мабуть, з віком розумієш наскільки комфортно жити в будинку. Ти можеш вийти на подвір'я в будь-який момент, посмажити шашлик, і ніхто тобі нічого не скаже. Це просто неймовірне відчуття свободи.

Щодо ціни, то вона дуже сильно залежить від району, розміру будинку та його стану. Звісно, ближче до центру буде дорожче, ніж на околицях чи в передмісті. Але можна знайти багато класних варіантів, наприклад, у Голосіївському районі, де поєднуються міська інфраструктура і зелені зони. Я знаю, що деякі агентства спеціалізуються саме на таких об'єктах. Я завжди раджу звертатися до перевірених ріелторів, щоб не втрапити в халепу. Це дуже важливо, бо багато хто намагається обдурити, пропонуючи неіснуючі варіанти. Саме тому краще працювати з тими, хто має гарну репутацію.

Якщо ти зацікавлений у пошуку будинку в оренду, раджу звернути увагу на https://mayak.kiev.ua/catalog/kyiv/h...iyivskiy-rayon це сайт агентства нерухомості "Маяк" тут є багато пропозицій саме по Голосіївському району. Там є хороші фото, детальні описи, і ти можеш звернутися до них, щоб отримати допомогу. Завжди легше, коли є хтось, хто розуміється на ринку і може допомогти тобі уникнути неприємностей.