|
Куплю Объявления в Днепропетровске о покупке товаров, услуги |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#16 |
Новичок
|
![]()
Я тоже на этом сайте покупала шторы. А ещё я в спальню сама сшила постельное белье, заказывала на этом сайте
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Новичок
|
![]()
Для спальни взяли шторы Ярема Коттон 66127 170х270 2 шт (голубая) на rozetka.com.ua/yarema_6000000092740/p14411264/ создают приятный голубой цвет внутри ,а белы горошек оживляет интерьер
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Местный
|
![]()
Подберите красивое и уютное постельное белье и покрывало, вот линк на сайт
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Пользователь
|
![]()
Вот вам еще
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Пользователь
|
![]()
Кому еще
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Пользователь
|
![]()
Если вас заботит интерьер в вашей спальни можете обращаться сюда
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Профи
|
![]()
Мы в спальне решили поэкспериментировать и придумать что-либо новое, в итоге остановились на фотообоях
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Пользователь
|
![]()
Чтобы дополнить интерьер спальни, можно приобрести
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Профи
|
![]()
Зараз так багато пропозицій по меблях.. аби були гроші.. можна таку лялю з будинку зробити. Просто із-за того що пропозицій море, ти сидиш і пів дня просто перебираєш сайти не розуміючи що ж купити. От я вже третій день у пошуку нормального ліжка, виявляється це так складно - замовити. Можливо ви порадите де подивитися гарні ліжка?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Избранный
|
![]() Цитата:
Зараз справді такий великий вибір меблів, що можна загубитися. Іноді менше — це краще. Я нещодавно сам був у схожій ситуації, шукав ліжко. Це виглядає просто, але потім починаєш дивитися на матеріали, розміри, дизайн, і голова йде обертом. Якщо вам потрібно знайти щось справді якісне і красиве, я б радив подивитися ліжка на сайті магазину Спальня
__________________ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |