|
|||||||
| Флейм Разговоры на любые темы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Останнім часом часто бачу, як усі хвалять пиво Corona. Чесно кажучи, раніше навіть не звертала на нього уваги, бо більше звикла до наших звичайних марок. Але зараз задумалась, чи дійсно воно варте спроби. Чула, що його подають із лаймом, і що воно має зовсім інший смак, ніж більшість пива. От цікаво, воно справді легке й приємне на смак, чи просто гарна реклама? І чи є різниця, де купувати — у звичайному магазині чи краще замовляти онлайн?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Бессмертный
|
О, я тобі скажу — Corona це не просто реклама, це реально круте пиво! Воно дуже відрізняється від нашого — смак чистий, легкий, без тої зайвої гіркоти, яка часто буває в інших. Коли додаєш шматочок лайма, відразу відчувається свіжість, навіть трішки цитрусів. Я зазвичай беру його на вечір із друзями або коли жарко — саме те, що треба. Якщо чесно, після першої пляшки одразу розумієш, чому воно таке популярне в усьому світі.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Дякую за відгук! Схоже, треба буде таки спробувати. А ти помічав, чи є різниця між оригінальною мексиканською Corona і тою, що продається в нас? Бо я бачила різні варіанти — і в пляшках, і в банках. І ще цікаво, чи воно не здається занадто легким для чоловіків, які звикли до більш насиченого смаку?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Бессмертный
|
Пиво Corona — це, на мій погляд, класика, яка не набридає. Воно не схоже на типове пиво, більше нагадує напій для відпочинку. Томатні соки мені теж подобаються, але Corona — це зовсім інша історія. Вона створює настрій літа, навіть якщо на вулиці холодно. Я завжди беру в пляшках — по-перше, зручно пити, по-друге, воно якось по-особливому смакує саме так. У нас продається та ж Corona, що й за кордоном, просто розливається в різних місцях. Смак залишається тим самим: легкий, освіжаючий, трохи солонуватий із цитрусовим присмаком. Неважливо, чоловік ти чи жінка — головне, щоб любив якісний смак і атмосферу релаксу.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|