|
|||||||
| Авто-Мото-Вело Обсуждение вопросов покупки и продажи автомобилей, проблемы растаможивания, обмен мнениями о ремонте и запчастях, новые модели и цены |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Зам. Админа
|
Впервые в Украине электромобили опередили бензиновые авто по продажам, заняв треть сентябрьского рынка новых машин.…
Источник: proavtomoto.com/avtonovosti/elektromobili-vpervye-oboshli-benzinovye-avto-po-prodazham-v-ukraine/]proavtomoto |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Тому що вони красиві.. тому що люди нарешті почали задумуватись про екологію
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Мені наприклад електоавтомобілі більше подобаються взагалі, ще й тим що там не смердить бензином і вихлопними газами.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Цікаво, а власники бензиновий чи електрокарів частіше порушують правила дорожнього руху? Чи це не залежить від того яке у тебе авто? Як часто ви отримуєте штрафи і як потім - оплачуєте чи ігноруєте?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Избранный
|
Цитата:
Мені здається, що тип авто, чи то бензинове, чи електрокар, абсолютно не впливає на бажання чи звичку порушувати правила. Все залежить від конкретної людини, її стилю водіння та, звісно, від уважності. Я знайомий з власниками електрокарів, які люблять різко прискоритися, і з водіями старих авто, які постійно поспішають. Це не про машину, а про водія. Що стосується штрафів, то, на жаль, іноді отримую, але завжди намагаюся сплатити їх якнайшвидше. Ігнорувати їх точно не варто, бо це призводить лише до більших проблем і зростання суми. Зараз, на щастя, усе дуже спростилося, і не потрібно бігати по банках. Я користуюся онлайн-сервісами. Дуже зручно, що є [URL=hotline.finance/ua/shtrafy]додаток штрафи за порушення ПДР там можна швидко все перевірити за номером авто чи посвідченням водія і одразу їх сплатити. Це економить купу часу і дозволяє скористатися знижкою в перші дні. Раджу тобі теж спробувати, це набагато зручніше, ніж старомодні методи. |
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|