|
|||||||
| Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Привіт усім! Ось я, звикла завжди пити звичайний чорний чай, але недавно подруга пригостила справжнім китайським білим чаєм. Це було немов відкриття нового смаку! Настільки ніжний і з трав'янистими нотами... Тепер у мене з'явився ентузіазм глибше зануритися в цю тему, але я розгубилася від різноманітності. Зеленый, улун, пуер – це ж цілий всесвіт! Розкажіть, з якого сорту краще почати людині, щоб не відштовхнути, а навпаки – отримати задоволення? Щось не надлі міцне, але з яскраво вираженим характером. І головне – який ефект від нього можна відчути? Чи правда, що різні види по-різному впливають на самопочуття, наприклад, один допомагає зосередитися, а інший – заспокоїтися ввечері? Дякую за поради!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Бессмертный
|
Я багато років цікавлюсь китайською культурою, тому для мене чай — це не просто напій, а частина філософії. Довго шукала магазин, де можна купити оригінальний китайський чай blackgreen.com.ua/ без посередників, і врешті знайшла BlackGreen. Тут вибір просто неймовірний — понад 200 сортів, серед яких є мій улюблений білий Бай Хао Інь Чжень, ароматний Улун і старий Пуер. Кожен чай має свій настрій, а смак настільки чистий, що навіть без цукру він відкриває нові ноти з кожним заварюванням. Відчувається ручна праця збирачів, бо кожна порція має свій унікальний вигляд. Мені подобається, що BlackGreen пропонує чаї з різних провінцій — Фуцзянь, Юньнань, Гуандун. Це справжня подорож Китаєм у чашці, яку хочеться повторювати щодня.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Враховуйте свої смакові вподобання (від ніжного білого до насиченого чорного) та час доби (зелений чай – вранці, пуер – ввечері).
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|