|
|
#1 |
|
Новичок
|
Привіт усім. У моєї бабусі останнім часом виникли проблеми з харчуванням - через хронічні захворювання їй потрібно спеціальне меню, але вдома ми не завжди можемо його забезпечити. Хвилююся, що вона не отримує потрібних поживних речовин і режиму. Хтось стикався з подібною ситуацією?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
Привіт! Розумію твоє занепокоєння. Можу порадити звернути увагу на Опіка 24/7 у м. Хмельницьк -
Центр допомагає вирішити проблему харчування та дієти завдяки: - Індивідуальному меню з урахуванням медичних показань та потреб мешканця. - П’ятиразовому харчуванню збалансованому за поживними речовинами. - Контролю за прийомом їжі та підтримці при хронічних захворюваннях (цукровий діабет, серцево-судинні проблеми, хвороби нирок тощо). - Комфортному середовищу, де людина отримує не лише правильну їжу, а й соціальну підтримку під час прийому їжі. Моя знайома перевела свого дідуся туди, і вона помітила значне покращення стану здоров’я та апетиту. Родина також може бути спокійною, бо персонал стежить за дотриманням дієти та медичних рекомендацій. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|