|
|||||||
| Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Доброго дня всім! Знаю, що тема вже тисячу разів обговорювалася, але дуже потрібна порада саме з вашим свіжим досвідом. Є Форд Фокус 3, нарешті дійшов до того, що каталізатор почав зводити з розуму. Не хочеться потрапити на гроші або на непотрібні проблеми з вихлопною. Розкажіть, будь ласка, до якого конкретного майстра або СТО в Києві ви зверталися, і залишилися задоволені? Що саме робили – просто вирізали, чи поставили пламегасник? Як з потужністю і «чеком» після цього? Дуже важливі деталі, тому що авто як робочий кінь, потрібна надійність. Дякую всім за відгуки!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Бессмертный
|
Після поїздки на відпочинок моя машина почала втрачати тягу, з’явився неприємний звук у вихлопі. На щастя, знайомий порадив Clean-kat у Києві. Тут мені швидко діагностували проблему — зношений каталізатор. Майстри запропонували видалити каталізатор Київ clean-kat.com.ua/vydalennya-katalizatora-kyiv/ з налаштуванням системи, щоб усе працювало коректно. Уже наступного дня я отримав авто, яке їде тихо, плавно і без перевитрат пального. Сподобалося, що сервіс надає гарантію на роботу, а ціни справді найнижчі, які я бачив у столиці. Clean-kat — це приклад того, як повинно працювати сучасне СТО: швидко, чесно й професійно.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|