|
|
#16 |
|
Профи
|
В нашем городе мало таких компаний, все больше они практикуют именно большие города
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Профи
|
Мне товар недавно ехал изТурции, заказ на доставку я делала через каталог компании тут подробнее, доставили его быстро и приятно, что по цене услуга вышла выгодно
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Профи
|
Потрібен перевізник для міжнародних вантажних перевезень? Рекомендую Alliance Logistic LTD . Компанія працює швидко, чітко та відповідально. З першого звернення видно, що команда досвідчена: допомагають вибрати оптимальний маршрут, пояснюють усі нюанси та беруть на себе оформлення документів. Доставка здійснюється без затримок, вантаж прибуває у повній безпеці, а ціни приємно дивують. Особливо подобається чесність і прозорість у роботі — все погоджується заздалегідь, без прихованих моментів. Якщо потрібна якісна міжнародна логістика, Alliance Logistic LTD — чудовий вибір.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Профи
|
Я давно шукала компанію, якій можна довірити доставку з Кореї в Україну, і не помилилася, звернувшись до Sea Way У мене був змішаний вантаж — косметика, електроніка та кілька габаритних позицій, і я боялася, що все ускладниться з документами, сертифікацією та митницею. Але Sea Way спокійно пояснили, як усе відбувається, підібрали оптимальний спосіб доставки, допомогли правильно оформити інвойси та навіть підказали, як зекономити на митних платежах законним шляхом. Приємно здивувало, що постійно була на зв’язку одна менеджерка, яка буквально вела мій вантаж від Сеула до Одеси, і я знала, де він на кожному етапі. Приїхало все цілим, без «переплат по дорозі» і жодних нервів. Ось так має працювати логістика.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|