|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Вакансия компании: КОРСА, ООО
Создана: 10.06.2014 Регион: Днепропетровск Предполагаемый уровень месячного дохода: от * 4*000 *грн. Компании которая работает в логистическом и транспортном направлении в связи с развитием требуется*на постоянное место работы бухгалтер с транспортным уклоном. Описание функциональных обязанностей должности:
*
г. Днепропетровск, Тополь-1, Запорожское Шоссе 37 звонить*понедельник-пятница, с 9.30 - 17.30 Полная информация... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Да, у кого есть собственный бизнес, то конечно он занимает все свободное время! Не понаслышке это знаю.Поэтому, переложил все эти дела на бухгалтера. Обратился по поводу бухгалтерских услуг в Чехии Вот тут Вам точно расскажут и подскажут план организации бизнеса в Чехии, а так же, Вы сможете узнать какие налоги придётся платить и как эффективнее всё организовать, чтоб не допустить ошибок и не переплачивать
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Некоторое время назад, бухгалтеры нашей компании, начали использовать . На мой взгляд, это одно из лучших программных решений, позволяющих вести бухгалтерский и налоговый учет. Благодаря его использованию, мы теперь можем получить доступ к нашим данным из любой точки земного шара.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Повністю згоден з тобою – власний бізнес справді забирає багато часу, і делегування бухгалтерських завдань – чудове рішення. Я також пішов цим шляхом і знайшов для себе надійного партнера. Якщо шукаєш професійних бухгалтерів, які допоможуть з організацією бізнесу та податками, можу порадити звернутися до . Вони надають якісні консультації з урахуванням всіх тонкощів законодавства, допоможуть оптимізувати процеси, уникнути зайвих витрат та мінімізувати ризики. Особисто користувався їхніми послугами і дуже задоволений результатом!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Местный
|
Мені останнім часом допомагає компанія Weltix . Тут працюють справжні експерти, які завжди знаходять індивідуальні рішення для моїх задач. Вони допомогли впорядкувати документи та зробили процеси більш прозорими й простими.Кожного разу надається детальний .Завдяки їхній підтримці я можу бути впевнена у стабільності бізнесу та приділяти більше часу розвитку нових напрямків. Це співпраця, яка реально приносить результат.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Пользователь
|
У мене невелика фірма — сам намагався вести бухгалтерію, бо думав: «Та ладно, впораюсь». Але якось неправильно розрахував податки і VAT і мало не отримав штраф. Стрес, нерви, документи літають. Знайшов Vitan Consulting, і вони підхопили мою бухгалтерію: почистили помилки, перерахували, пояснили, як працює система, і з того часу — спокій. Звіти й рахунки отримую вчасно, страхів ніяких. Якщо твій бізнес росте і ти не хочеш морочитися з цифрами — краще довір його професіоналам
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|