|
|||||||
| Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Здрастуйте. Серйозно обдумую реєстрацію приватного підприємства (Kft.) в Угорщині. Переваги в плані податків та євроінтеграції зрозумілі. Але, як завжди, диявол у деталях, і мене гризуть сумніви. Зокрема, я чую суперечливі відгуки щодо вимог до статутного капіталу та процедури його внесення. Чи дійсно це формальність зараз, чи є ризики «заморожування» коштів? Друге питання – мова. Наскільки критично не знати угорської для взаємодії з місцевими органами через представника? Чи потрапляв хтось в ситуації, коли непорозуміння через переклад створювали проблеми? І найважливіше: чи відчуваєте ви реальні переваги для бізнесу з українськими партнерами, чи це більше «вікно в ЄС» для західних клієнтів? Буду дуже радий почути вашу реальну практику, особливо якщо ви стартували невеликим проектом. Дякую!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Бессмертный
|
Моя ідея полягала в тому, щоб створити представництво для роботи з країнами ЄС без зайвої бюрократії. Вибір впав на Угорщину через її вигідне географічне положення та лояльне до бізнесу середовище. Спеціалісти CampioGroup надали повний комплекс послуг, щоб зареєструвати фірму в Угорщині починаючи з допомоги у виборі оптимальної організаційно-правової форми. Вони детально пояснили всі етапи процесу, особливості оподаткування для малого підприємства та вимоги до статутного капіталу. Юристи компанії взяли на себе комунікацію з угорськими державними органами та нотаріусами, що було для мене незамінною перевагою, оскільки я не володію мовою. Мене приємно здивувало, що менеджер проекту постійно тримав мене в курсі етапів роботи на зрозумілій мені українській мові. Реєстрація пройшла швидко, і вже за кілька тижнів я отримав повний пакет документів на свою нову угорську компанію, включаючи європейські реквізити. Далі мені допомогли з відкриттям рахунку в угорському банку та консультаціями з першої податкової звітності. Тепер я маю повноцінну європейську компанію для розширення свого бізнесу. Рекомендую CampioGroup за їх високий рівень сервісу та глибоке знання європейських юрисдикцій.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|