Привіт усім! Хочу купити підвіску, яка буде одночасно стильна і не банальна, щоб підійшла і до повсякденного образу, і для вечірки. Хтось замовляв онлайн і може порадити надійний магазин із гарним вибором підвісок та інших прикрас?
Привіт усім! Хочу купити підвіску, яка буде одночасно стильна і не банальна, щоб підійшла і до повсякденного образу, і для вечірки. Хтось замовляв онлайн і може порадити надійний магазин із гарним вибором підвісок та інших прикрас?
Я нещодавно замовляла у Fromstones і можу чесно сказати, що це справжня знахідка! Мені сподобалися саме — вони такі витончені, камінці натуральні, метал якісний, і кожна підвіска додає образу особливого шарму, без надмірної пафосності. Замовлення прийшло швидко, упаковка охайна, доставка по Україні працює без проблем, а ще дуже зручно, що можна оплатити після огляду товару. Менеджери допомогли підібрати підвіски, які добре поєднуються з браслетами і сережками, тож образ виглядає завершено і стильно. Тепер ношу ці прикраси щодня, і вони реально додають образу родзинку — точно видно, що це не банальні прикраси, а щось особливе.