|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Маю проблему з кредитом та банком, який подав на мене до суду. Умови договору були змінені в односторонньому порядку, а сума боргу зросла в кілька разів. Потрібен досвідчений адвокат, який має практику у фінансових спорах і зможе захистити мої права. Підкажіть, де шукати такого спеціаліста і які питання варто ставити одразу.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Мала серйозний спір із банком щодо кредиту. Сама нічого не розумію у юридичних тонкощах тому шукала юридичну допомогу. Звернулась до бристів у Правду які детально розібрали договір, пояснили ризики й варіанти захисту. Законність та компетентність — на високому рівні, все конфіденційно, діяли швидко та в моїх інтересах.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
У кредитних спорах час працює не на користь боржника нараховуються штрафи, пеня, відсотки, а суд може ухвалити рішення без активної позиції відповідача. Саме тому консультація з адвокатом на ранньому етапі — це не зайві витрати, а інвестиція у власний захист.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Новичок
|
Кредитні спори з банками — одна з найстресовіших ситуацій, у якій може опинитися людина. Особливо тоді, коли умови договору змінюються в односторонньому порядку, а сума боргу раптово зростає в кілька разів. Страшніше ще, коли про це дізнаєшься постфактум і коли вже штрафи .... Я вважаю, що допомога адвокатського об’єднання може стати саме тим рішенням, яке потрібне у складному кредитному спорі. Вони вели справу про банкрутство моєї сестри і, здатні не лише пояснити ситуацію зрозумілою мовою, а й вибудувати чітку стратегію захисту — від переговорів із банком до представництва в суді.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|