|
|||||||
| Флудилка СПшников Флудим и разговариваем на любые темы! |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
У мене невеликий онлайн-магазин: трафік поки не дуже великий, але планую розширюватися. Поради різні, одні кажуть, що поки вистачить звичайного хостингу, інші радять одразу брати виділений сервер, щоб уникнути проблем у майбутньому. Може хтось із досвідом малого бізнесу стикнувся з цим питанням?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Навіть для малого бізнесу виділений сервер може бути корисним. Я спершу сумнівався, бо здавалося, що це дорого і не потрібно. Але коли почав зростати трафік і замовлень стало більше, спільний хостинг почав просідати у найнепідходящий момент. Перехід на виділений сервер вирішив усі проблеми: швидкість стала стабільною, можна контролювати ресурси та масштабуватися під потреби бізнесу. Я обрав цей сервіс server.ua/ru/dedicated, і це дійсно зручно, підтримка завжди допомагає, а тарифи дозволяють підібрати оптимальний варіант навіть для малого бізнесу.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Профи
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Аналогічна і в мене думка щодо цього питання. Не варто зволікати, адже це лише негативно може вплинути на роботу сайту та подальшого розвитку онлайн бізнесу. fotbo.com/uaVPS варто обирати уважно, вивчати відгуки в мережі, порівнювати декілька варіантів та звертати увагу на ряд важливих моментів. Я, наразі, користуюсь послугами компанії Fotbo і якість наданих послуг мене влаштовує на усі сто відсотків
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|